«Τα νούμερα τα βλέπω και...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μπέτυς Μαγγίρα την τηλεθέαση

«Με αγχώνει ότι είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα νούμερα τα βλέπω και...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μπέτυς Μαγγίρα την τηλεθέαση

Στην έκθεση ζωγραφικής του αδελφού της βρέθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα το Σαββατοκύριακο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσα σημειώνει η εκπομπή της) και τη σχέση με την οικογένειά της.

Η ίδια έχει ξανά αναφερθεί στο θέμα της τηλεθέασης πριν λίγο καιρό, τονίζοντας πως: «Δεν τα χώνευα ποτέ τα νούμερα, από πέρυσι ασχολούμαι λίγο παραπάνω, δεν τα βάζω ως γνώμονα και δεν το λέω επειδή δεν είμαι πρώτη, αλλά γιατί μοιράζεται πολύ η πίτα φέτος» ενώ για την παρουσίαση στην πρωινή ζώνη, είχε πει: «Ήθελα να το κάνω. Τον καιρό που δεν δούλευα, ή έκανα ελάχιστα πράγματα, το κοίταζα και το λιμπιζόμουν, έλεγα θα μπορούσα να το κάνω».

Μάλιστα, η Μπέτυ έχει αποκαλύψει και τον λόγο που η εκπομπή της δεν ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας: «Είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει, δεν είμαστε εμείς αυτό και είπαμε να μείνουμε σταθεροί στη ψυχαγωγία. Η ομάδα μου, μου δίνει ενέργεια, την αγαπώ, δεν είμαστε τυχαία αυτοί οι άνθρωποι μαζί. Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σα να μη συμβαίνει αυτό» (δείτε εδώ το βίντεο με την συνέντευξή της).

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια αναφορικά με την τηλεθέαση σχολίασε: «Με αγχώνει ότι είναι πολλές οι εκπομπές φέτος. Μοιράζεται πολύ η πίτα, από την άλλη κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να δώσουμε το δικό μας στίγμα. Τα νούμερα τα βλέπω και ακούω αυτούς που ξέρουν, γιατί δεν ξέρω να τα αναλύσω».

Η Μπέτυ, μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό της ως μία κανονική προς αυστηρή μαμά, ενώ αποκάλυψε πως με τον αδερφό της έκανε παρέα σε πιο μεγάλη ηλικία.

«Είμαστε πολύ δεμένοι», είπε ο Γιώργος Μαγγίρας με την σειρά του.