«Είναι ζόρι να βγαίνω στην εκπομπή σαν...» - Ο λόγος που η Μπέτυ Μαγγίρα δεν ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας

Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ζόρι να βγαίνω στην εκπομπή σαν...» - Ο λόγος που η Μπέτυ Μαγγίρα δεν ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 23/10 η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε για την ζωή της, την εμπειρία της στην τηλεοπτική παρουσίαση και τα νούμερα της εκπομπής της, κατά την διάρκεια της οποίας δεν διστάζει να τσαλακώνεται και να συγκινείται.

Οι δηλώσεις της Μπέτυ Μαγγίρα

Για την παρουσίαση στην πρωινή ζώνη, είπε: «Ήθελα να το κάνω. Τον καιρό που δεν δούλευα, ή έκανα ελάχιστα πράγματα, το κοίταζα και το λιμπιζόμουν, έλεγα θα μπορούσα να το κάνω».

Αναφορικά με τα θέματα της επικαιρότητας που καλούνται να καταπιαστούν οι εκπομπές τα τελευταία χρόνια, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως δεν θέλει να ακολουθήσει αυτή τη γραμμή: «Είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει, δεν είμαστε εμείς αυτό και είπαμε να μείνουμε σταθεροί στη ψυχαγωγία. Η ομάδα μου, μου δίνει ενέργεια, την αγαπώ, δεν είμαστε τυχαία αυτοί οι άνθρωποι μαζί. Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σα να μη συμβαίνει αυτό».

Για τα απωθημένα και δουλειές που ακόμη δεν έχει κάνει: «Βραδινό show έτσι όπως το θέλω εγώ δεν έχω κάνει».

Τέλος, για τα νούμερα τηλεθέασης: «Δεν τα χώνευα ποτέ τα νούμερα, από πέρυσι ασχολούμαι λίγο παραπάνω, δεν τα βάζω ως γνώμονα και δεν το λέω επειδή δεν είμαι πρώτη, αλλά γιατί μοιράζεται πολύ η πίτα φέτος».

H Μπέτυ Μαγγίρα θέλει μόνο να διασκεδάζει στην εκπομπή της για αυτό και διστάζει μέχρι και ζειϊμπέκικο να χορέψει

Στο ξεκίνημα της εκπομπή της Ποιος είναι Πρωινιάτικα, αποκάλυψε πως της έκλεψαν το αμάξι, αποδίδοντάς το στην γρουσούζικη μέρα λόγο της ημερομηνίας θέλοντας να διακωμωδίσει την κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της εκπομπής, η παρουσιάστρια που συνηθίζει να τα κάνει αυτά λόγο του αυθορμητισμού της, πέταξε τα τακούνια της και άρχισε να χορεύει ένα βαρύ, σωστό ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο στο TV-24.gr