«Κινδυνεύσαμε και οι δύο» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη για την δύσκολη εγκυμοσύνη της

«Ο αρχικός μου φόβος ήταν να επιβιώσουμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κινδυνεύσαμε και οι δύο» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη για την δύσκολη εγκυμοσύνη της

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19/12 η Λένα Δροσάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε αλλά και στο πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ότι θα γίνουν γονείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες η Λένα Δροσάκη κατέθεσε στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχοντας ως μάρτυρες υπεράσπισής της την Κάτια Δανδουλάκη (δείτε εδώ την κατάθεσή της) και την Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα και περιέγραψε όσα βίωσε από το 2007 και μετά όταν γνώρισε τον κατηγορούμενο (διαβάστε εδώ ολόκληρη την κατάθεσή της).

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη

«Μόνο χαρά είχα, όταν το έμαθα. Δεν είχε έρθει ακόμα αυτή η αγωνία του τι θα κάνω, είχε έρθει η αγωνία του πώς θα το πω, πώς θα το ανακοινώσω. Είχε πλάκα. Είχα πάρει την κολλητή μου στην Πάτρα. Το έμαθα το μεσημέρι και μέχρι τις 7:30-8 που ήρθε ο Αλέξανδρος μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη με αυτό το γεγονός, μου ήταν πολύ δύσκολο.

Είχε ένα κουτάκι ο Αλέξανδρος, που έβαζε τα χαρτιά της εφορίας, ένα χριστουγεννιάτικο. Βγάζω τα χαρτιά και βάζω μέσα το τεστ. Το φέρνω στο τραπέζι και όταν το είδε του λέω: θέλω να σου δώσω το δώρο σου. Με ρωτάει: τι έκανες, πλήρωσες την εφορία; Το άνοιξε, έμεινε ένα δευτερόλεπτο να το κοιτάει και ούρλιαζε μετά, με φιλούσε, φιλούσε την κοιλιά μου, είχε πέσει κάτω. Ήταν ωραία, ήταν και Χριστούγεννα.

Επειδή είχα μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, ο αρχικός μου φόβος ήταν να επιβιώσουμε και οι δύο. Κινδυνέψαμε. Γέννησα στον 8ο μήνα. Αυτό που με καίει μέσα μου, που νιώθω περισσότερες τύψεις, είναι ότι όταν δεν τρώει όταν είναι άρρωστος, χρησιμοποιώ έναν φόβο του, τη γιατρό, για να φάει», εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη.