«Η Αγγελική Δαλιάνη πήγε για κάστιγνκ και της είπαν ότι...» - Η αποκάλυψη του Πρόδρομου Τοσουνίδη για την σειρά «Μαρία η Άσχημη»

«Έχω πάει σε κάστιγνκ ντυμένος γιατρός και τελικά δεν πήρα τον ρόλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η Αγγελική Δαλιάνη πήγε για κάστιγνκ και της είπαν ότι...» - Η αποκάλυψη του Πρόδρομου Τοσουνίδη για την σειρά «Μαρία η Άσχημη»

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/12) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Πρόδρομου Τοσουνίδη. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την καθημερινή τότε σειρά «Μαρία η Άσχημη», που πρωταγωνιστούσε η Αγγελική Δαλιάνη.

Η ηθοποιός που για την φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του Open, «Η δική μας Οικογένεια» (δείτε πως πάει από τηλεθέαση) μετά την δικαστική διαμάχη που είχε ο αγαπημένος της σύζυγος, αρχίζει να νιώθει ξανά ο εαυτός της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους).

Η αποκάλυψη του Πρόδρομου Τοσουνίδη για την Αγγελική Δαλιάνη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Πρόδρομος Τοσουνίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά «Τρία Μίλια» του Star αλλά και στη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», μίλησε για την εποχή του σήριαλ «Μαρία, η άσχημη».

Ο ηθοποιός ανέφερε περιστατικά από την τότε δραματική σειρά, που δεν γνωρίζαμε και κυρίως για την πρψταγωνίστρια του σίριαλ, Αγγελική Δαλιάνη.

«Μαθαίνει η Αγγελική (Δαλιάνη) για το κάστιγνκ, παίρνουμε τηλέφωνο και της λένε: τελείωσε χθες το κάστιγνκ αλλά ελάτε να σας δούμε. Βλέπουν την Αγγελική, κάνει δοκιμαστικό, αμέσως καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει, ότι της ταιριάζει πάρα πολύ. Είχε πάει ντυμένη με γυαλιά, κακοχτενισμένη, για να φανεί άσχημη» αποκαλύπτει ο Πρόδρομος Τοσουνίδης.

«Είχα πάει κι εγώ πρόσφατα σε ένα κάστιγνκ για έναν γιατρό. Και λέω: θα πάω κι εγώ ντυμένος γιατρός, με τα ακουστικά μου και τα λοιπά. Πήγα και δεν με πήραν» παραδέχεται στη συνέχεια.

Για τον ρόλο που ενσάρκωσε στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega τονίζει: «Ο Κρίστο ήταν απ’ την αρχή γραμμένος για να είναι έτσι, ένας γκέι χαρακτήρας, σχεδιαστής, εκκεντρικός. Όταν έβλεπα στο κείμενο ότι έχω μια σκηνή που δεν έχει αστεία, έκανα προσθήκες αρκετές. Οπότε σε αρκετά σενάρια που είχαν έρθει είχα τις ατάκες μου και δίπλα είχε μια παρένθεση το σενάριο που έλεγε: εδώ ο Πρόδρομος να πει κάτι δικό του».

«Δεν έβαλα λυτούς και δεμένους για να με βάλουν σε μία σειρά. Έκανα ό,τι περνάει από το χέρι μου στον ορθόδοξο δρόμο: κάστινγκ, βιογραφικά και τα λοιπά» σημειώνει ο Πρόδρομος Τοσουνίδης.