Στιγμές ευτυχίας για την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγιάννη - Τι συνέβη μετά τη δίκη με την Σοφία Παυλίδου

Μαζί με όλη την οικογένεια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου, η Σοφία Παυλίδου πάλευε κατά του Μάνου Παπαγιάννη, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από εκείνον στις πρόβες μίας θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετείχαν. Πριν από λίγες ημέρες, η απόφαση του δικαστηρίου έγινε γνωστή (δείτε εδώ ποια είναι η ποινή του), ωστόσο η υπόθεση δεν έχει κλείσει, καθώς ο ίδιος συνεχίζει να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του με όποιον τρόπο μπορεί.

Η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του και όλο αυτό το διάστημα τον στηρίζει, προστατεύοντας παράλληλα τα παιδιά τους, την Λυδία, που γεννήθηκε το 2009 και τον Νικήτα που ήρθε στον κόσμο το 2017 (δείτε εδώ την κατάθεσή της). Άλλωστε οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2009 και πέρα από τα παιδιά έχουν μαζί και μία επιχείρηση, μία καφετέρια, γεγονός που φανερώνει πως έχουν "χτίσει" μία κοινή ζωή και πορεία.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτό το διάστημα, λοιπόν, αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω τους για λίγο και η κατάλληλη αφορμή δόθηκε την Δευτέρα 28/11, διότι ο ηθοποιός έχει τα γενέθλιά του και για όλη την οικογένεια είναι ημέρα γιορτής.

Μάλιστα, η καλή του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους και την συνόδευσε από ένα μικρό κείμενο γεμάτο ευχές για τα 45 του έτη, για να τον κάνει να χαμογελάσει. Πρόκειται, μάλλον, για μία εξομολόγηση.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Δαλιάνη για τα γενέθλια του Μάνου Παπαγιάννη

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που κρατά την οικογένειά μου και την καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας στο προφίλ της και πλήθος κόσμου, γνωστών και μη έσπευσαν να ευχηθούν στα σχόλια για εκείνον.

Αγγελική Δαλιάνη Μάνος Παπαγιάννης Οικογένεια
Instagram / Αγγελική Δαλιάνη