Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την πρώην σύζυγο του Νάσου Γαλακτερού και μητέρα του Παύλου, Τέτα

Τι συμβαίνει με τις δυο γυναίκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την πρώην σύζυγο του Νάσου Γαλακτερού και μητέρα του Παύλου, Τέτα

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός μετρούν δέκα χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Σόφη (δείτε την εδώ πόσο έχει μεγαλώσει). Υπενθυμίζουμε πως ο κορυφαίος αθλητής στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησαν το γιο τους, Παύλο.

Αν και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, διατηρούν άριστες σχέσεις και βρίσκονται από κοινού στο πλευρό του γιου τους, ο οποίος σε ηλικία 11 ετών μετακόμισε στην Αθήνα για να μείνει με τον πατέρα του.

Η πρώην σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού

Πρώην σύζυγος Νάσου Γαλακτερού

Η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το γιο του Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, ενώ έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πως το δέσιμό τους οφείλεται τόσο στη βοήθεια του Νάσου Γαλακτερού, όσο και στη βοήθεια της πρώην συζύγου του, Τέτας Λεονταρίδου. Όπως φαίνεται, οι δύο γυναίκες διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συνεργασία.

«Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που δεν έχουν ταμπέλες. Η ελληνική γλώσσα είναι πάρα πολύ πλούσια αλλά έχω ανακαλύψει ότι υπάρχουν κάποιες λέξεις που λείπουν. Εκτός από το μητέρα και το μητριά υπάρχει και κάτι άλλο, που δεν ορίζεται και δεν υπάρχει κάποια λέξη να το περιγράφει. Εγώ είμαι αυτό το άλλο για τον Παύλο», είχε αναφέρει αρχικά για τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Είναι αυτό το παιδί και έχει αυτή τη μαμά. Έχει μια πολύ σπουδαία μαμά που βοήθησε πάρα πολύ. Το λέω από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον Παύλο. Στο να είμαστε όλοι μαζί, δεν βοήθησα μόνο εγώ, δεν βοήθησε μόνο ο Νάσος ή μόνο ο Παύλος, βοήθησε η Τέτα. Είμαστε όλοι συμμέτοχοι σε αυτό που έχει συμβεί γιατί είμαστε όλοι μια πολύ αγαπημένη οικογένεια».

»Ποτέ δε με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του»

Σε άλλη συνέντευξή της είχε συγκινηθεί μιλώντας για εκείνον...

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Οικογένεια

«Εμένα ο Παύλος, και το λέω και μπορεί να συγκινηθώ καθώς το λέω, ποτέ δε με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του επειδή ποτέ δε του φέρθηκα διαφορετικά. Ήθελα να τον μαλώσω; Θα τον μάλωνα κανονικά όπως μαλώνεις με το θάρρος που μαλώνεις το βιολογικό σου παιδί…

Εγώ λοιπόν, στον Παύλο δε φέρθηκα ποτέ σαν να μην είναι παιδί μου και εκείνος ποτέ δε το εισέπραξε στραβά. Δεν έχουμε κάνει ποτέ πικρή κουβέντα με τον Παύλο. Δεν ήταν εύκολο. Είναι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και όπως όλα τα παιδιά χωρισμένων γονιών θεωρώ – αν και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μωρό ακόμα, δεν έζησε τη διαφορετική συνθήκη – δεν ήταν εύκολο να με δεχτεί. Όχι γιατί ήμουν εγώ αλλά γιατί ήμουν η οποιαδήποτε διεκδικούσε το χρόνο του μπαμπά του.

Η σχέση του με την κόρη μου, τη Σόφη είναι εξαιρετική. Είναι έρωτας. Δεν ήταν εύκολα. Τίποτα από όλα αυτά που περιγράφω δεν είναι εύκολο όμως, πιστεύω ακράδαντα ότι η αγάπη τα λύνει όλα».