Παύλος Γαλακτερός: Έπαιξε τα αγωνίσματα του Survivor μαζί με την μικρή του αδερφή

Πολύ δυνατή αντίπαλος η μικρούλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παύλος Γαλακτερός: Έπαιξε τα αγωνίσματα του Survivor μαζί με την μικρή του αδερφή

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος φαίνεται να μην έχει βγάλει ακόμη το Survivor ούτε από την ζωή ούτε από την καρδιά του.

Ο κούκλος 23χρονος γιος του Νάσου Γαλακτερού ακόμα δεν γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές από τη Μύκονο, ενώ έχει κλείσει και τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.

Ο Παύλος Γαλακτερός επέστρεψε στην οικογένεια του και στην μικρούλα του αδερφή Σόφη, την κόρη του πατέρα του Νάσου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Μάλιστα, ο Παύλος θέλησε να της κάνει μια αναπαράσταση της ζωής στο μαγικό νησί και έτσι έφτιαξαν στίβο μάχης και έπαιξαν Survivor games, όπου νικήτρια βγήκε η μικρή Σοφία!

Φυσικά, ο ίδιος μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τα παιχνίδια τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Παύλος Γαλακτερός έπαιξε τα αγωνίσματα του Survivor μαζί με την μικρή του αδερφή

«Την πρώτη ημέρα που μπήκα έπαθα νευρικό κλάμα γιατί...»

O Παύλος Γαλακτερός μίλησε στην εκπομπή Dot, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για την προσωπική του ζωή αλλά κα για το Survivor 4 που συμμετείχε και αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο νεαρός μάλιστα μετά το ταξίδι του στην Μύκονο και τα παιχνίδια με τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως πέρασε την πρώτη του ημέρα στον Άγιο Δομίνικο, η οποία ήταν... δραματική σύμφωνα με τα όσα είπε.

«Η πιο δύσκολη ημέρα ήταν την πρώτη ημέρα που με είχε πιάσει νευρικό κλάμα. Δεν μπορούσε να σταματήσω να κλάιω. Δυστυχώς μου έλειπε η οικογένεια μου. Είχα πάθει ένα μικρό σοκ και προσπαθούσα να το ξεπεράσει», αποκάλυψε.

Η ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά τους καυγάδες στα τελευταία επεισόδια

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παύλος Γαλακτερός θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Survivor 4 με τους μεγάλους καυγάδες των παικτών λίγο πριν τον τελικό.

Την ώρα που οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό του μέλλον «τρέχουν», ο νεαρός παίκτης ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάνει τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Σάκη Κατσούλη και έστειλε τη δική του συμβουλή στους πρώην συμπαίκτες του για να απολαύσουν όσο έχει μείνει από αυτή την εμπειρία μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να τελειώσει.

"Ο τίτλος αυτής της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι «ένας amigos συναντάει τον Σακη Κατσούλη».
Αν θα μπορούσε να φτάσει η συμβουλή μου σε όλα τα παιδιά στον Άγιο Δομινικο θα τους έλεγα «αγαπάτε ο ένας τον άλλον και enjoy the game»"