Survivor 4 - παρασκήνιο: Τσακώθηκαν Σάκης και Ντάφυ μετά το χθεσινό επεισόδιο

Η Μαριαλένα στο πλευρό του Κατσούλη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - παρασκήνιο: Τσακώθηκαν Σάκης και Ντάφυ μετά το χθεσινό επεισόδιο

Δεν μπορεί να πει κανείς πως ήταν η μέρα του Τριαντάφυλλου εχθές. Από καυγά σε καυγά πήγαινε στο Survivor. Μετά τον τσακωμό που είχε με την Μπλε ομάδα πίσω από τις κάμερες, σειρά πήρε και ο Σάκης Κατσούλης, αφού επέστρεψαν από το ταξίδι τους στο Μαϊάμι. Εκεί πέρασαν μούρλια, αλλά... ότι συμβαίνει στο Μαϊάμι μένει στο Μαϊάμι κι ότι στον συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο μένει στον Άγιο Δομίνικο ή και όχι...

Ξέρετε πως το Youweekly.gr είναι σα να βρίσκεται στο νησί καθημερινά, 24ωρες το 24ωρο! Ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται κάθε στιγμή στην παραλία και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Εχθές, λοιπόν, μετά την επιστροφή τους από το Μαϊάμι έπεσε πολύ... αυπνία στην καλύβα.

Οι παίκτες είχαν υπερένταση από όσα έζησαν στην μαγευτική αυτή εμπειρία που τους προσέφερε ο Ατζούν και το συζητούσαν ξαπλωμένοι στην καλύβα. Το ένα έφερε το άλλο και όταν έγινε αναφορά στο τι συνέβη στο αγώνισμα ο Σάκης ήταν αρκετά ενοχλημένος.

Τι συνέβη μεταξύ Σάκη και Ντάφυ

Ο άνθρωπός μας, λοιπόν, μας μετέφερε πως ο Σάκης μίλησε με πολύ έντονο τόνο στον Τριαντάφυλλο γιατί του τα είχε μαζεμένα από την προηγούμενη φορά. Για όποιον δεν θυμάται πριν από λίγες ημέρες ο Κατσούλης είχε κάνει ξανά παρατήρηση στον Ντάφυ πως δεν δίνει τόσο θετική ενέργεια στην ομάδα του...

Όπως φαίνεται, πλέον, ο Σάκης ενοχλήθηκε όπως οι Μπλε με την χθεσινή συμπεριφορά του Ντάφυ, που είδε πως δεν τα βγάζει πέρα με τον στίβο μάχης κι αποφάσισε να κάνει τον τραυματία και του έκανε μια συζήτηση που δεν κατέληξε πολύ καλά γιατί ο Τριαντάφυλλος συνέχιζε να επιμένει πως όντως πονάει. Η Μαριαλένα σε όλο αυτό ήταν αμέτοχη αλλά δίπλα στον Σάκη ξαπλωμένη.

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils