Survivor 4: Οι Κόκκινοι και ο Κόρο έφτασαν στο Μαϊάμι

Απίθανες εικόνες...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι Κόκκινοι και ο Κόρο έφτασαν στο Μαϊάμι

Το σημερινό έπαθλο του Survivor κέρδισε η Κόκκινη ομάδα,η οποία είχε την επιλογή να διαλέξει έναν παίκτη από τους Μπλε για να πάει μαζί τους στο Μαϊάμι.

Ο παίκτης αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κόρο και έτσι όλοι μαζί απόλαυσαν το ταξίδι τους!

Με ιδιωτικό αεροπλάνο μεταφέρθηκαν οι παίκτες μαζί με τον Ατζούν και την 8χρονη κορούλα του, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι!

Απίστευτες εικόνες μας χάρισαν με τα εκπληκτικά τοπία, τους τεράστιους ουρανοξύστες και τις απίθανες παραλίες να κλέβουν την παράσταση!

Οι παίκτες στο Μαϊάμι

Η σκληρή απόφαση του Ατζούν για τον Τριαντάφυλλο!,

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να προκαλεί εκνευρισμό στην μπλε, «διαλύοντας» το αγώνισμα με μια κίνησή του.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ήταν να αγωνιστεί με αντίπαλο τον «Κόρο», ο «Ντάφυ» αποφάσισε να... θυμηθεί τον τραυματισμό του, αφού έβλεπε πως δεν τα πάει καλά στο αγώνισμα, με συνέπεια να «ξεσπάσει» η αντίπαλη ομάδα, θεωρώντας πως κοροϊδεύει, αφού μάλιστα έκανε πως κούτσαινε.

Όταν, μάλιστα, είπε πως δε θέλει το έπαθλο, αν η ομάδα του κέρδιζε, οι υπόλοιποι τον κορόιδευαν. Ο Ατζούν, κάπως έτσι, συγκέντρωσε τους παίκτες και τους είπε, ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα, μιας και μετά από επιμονή των «Μπλε» το αγώνισμα ήταν ομαδικό.

Πρότεινε, λοιπόν, κάθε φορά που δεν πήγαινε σε ματσάρισμα ο Τριαντάφυλλος, ένας πόντος να πηγαίνει στην μπλε ομάδα, κάτι που έγινε δεκτό.