«Είμαι μια χαρά και..» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της 

Τι απέφευγε να κάνει εκείνη την περίοδο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι μια χαρά και..» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της 

Τις δηλώσεις της Σίσσυς Φειδά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τρίτης 20/12. Η πρώτη μάλιστα χθες 19/12 άνοιξε το σπίτι της στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για πράγματα που δεν είχε αποκαλύψει ξανά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε μέσα σε όλα πως: «Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση. Είμαι όπως όλες οι γυναίκες, κάποιες στιγμές έχω ανασφάλειες, άλλες νιώθουμε καλά. Αφού έκανα πράξη την διαφορά ηλικίας, μίλησα για αυτό. Δεν είχα προτίμηση σε τέτοιους είδους σχέσεις. Με τον σύζυγο είμαστε όπως οι περισσότεροι, δεν το διαχωρίζω με βάση της ηλικίες, η προσωπικότητα είναι. Ο σύζυγος έκανε το πρώτο βήμα και ήταν και πολύ διεκδικητικός» (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξή της).

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η γνωστή interior designer ανέφερε μεταξύ άλλων, πως δέχεται να περάσει σε μια ουρά στη σειρά λόγω της αναγνωρισιμότητάς της χωρίς να είναι εις βάρους κάποιου. Η δήλωση αυτή παραξένεψε αρκετά τόσο την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής όσο και τους συνεργάτες της, με την πρώτη να προχωρά και σε μια αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν έγκυος, ενώ χθες η ίδια έκανε γνωστή μέσα από την εκπομπή της μια ακόμη εγκυμοσύνη.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν ήταν έγκυος, περίμενε στην ουρά προκειμένου να μην έρθει κάποιος και της πει κάτι.

«Με έβλεπαν να δουλεύω, να πηγαίνω στην εκπομπή, να οδηγάω, να πηγαίνω από εδώ κι από εκεί, θυμάμαι ότι είμαι έγκυος στην ουρά;», τόνισε χαρακτηριστικά.