Άννα Πρέλεβιτς: Το πρώτο της ραντεβού με τον weeding planner - Ακρως αποκαλυπτική για τον γάμο της

Σκέφτεται να μην γίνει στην Αθήνα

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @annaprelevic )
(instagram / @annaprelevic )

Η Άννα Πρέλεβιτς πήρε μια απόφαση για αυτήν και τον γάμο της. Το γνωστό μοντέλο που πριν από λίγες μέρες στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με τον αγαπημένο της, Νικήτα (δείτε εδώ φωτογραφίες) αποφάσισε ότι σε καθημερινή βάση θα ανεβάζει τις ετοιμασίες για τον γάμο της.

Πριν από λίγο καιρό, βέβαια είχε προβεί σε κάποιες δηλώσεις για τον γάμο της σχετικά με την ημερομηνία, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα το καθυστερήσουν λίγο.

«Δε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον…. ‘Οταν είναι να γίνει θα γίνει.

Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δε θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα» αποκάλυψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις της Άννας Πρέλεβιτς για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram της ένα βίντεο με το πρώτο ραντεβού της με τον weeding planner, ο οποίος και θα αναλάβει τα πάντα για τον γάμο της, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κλήθηκε να της δώσει τις πρώτες συμβουλές για τις προετοιμασίες για τον γάμο της αλλά και ιδέες για το πού θα λάβει χώρα.

Μάλιστα της έβαλε την ιδέα αντί για την Αθήνα να γίνει σε νησί αφού θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Άννα Πρέλεβιτς έδειχνε πολύ χαρούμενη και χαρακτήρισε ένα πολύ όμορφο ταξίδι όλες τις προετοιμασίες που ξεκινάει για να ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπάει την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Νικήτας Νομικός έκανε πρόταση γάμου στην Άννα Πρέλεβιτς και εκείνη δέχτηκε αμέσως καθώς όπως έχει επισημάνει πολλές φορές, είναι ο άντρας της ζωής της.

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι!
Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων!

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου!

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου», είχε γράψει τότε.