''Ραγίζουν'' καρδιές τα λόγια του Αρναούτογλου - Η συγκινητική αποκάλυψη για τη γνωριμία του με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Δύο μήνες μετά το θάνατό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Ραγίζουν'' καρδιές τα λόγια του Αρναούτογλου - Η συγκινητική αποκάλυψη για τη γνωριμία του με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το αποτύπωμα του Αλέξανδρου Νικολαϊδη στη χώρα θα είναι ανεξίτηλο τόσο μέσα από όσα προσέφερε με τις επιτυχίες του στον αθλητισμό αλλά και από το συγκλονιστικό μήνυμα, που άφησε φεύγοντας από τον κόσμο.

Ο κόσμος αλλά και όσοι τον αγάπησαν τον θυμούνται με θαυμασμό καθώς ο τρόπος, που επέλεξε να φύγει από τη ζωή δημιουργεί συγκίνηση σε όλους (δείτε εδώ το σπαρακτικό τελευταίο του μήνυμα).

Το βράδυ της Δευτέρας 19/12 έγινε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στη μνήμη του μέσα από το Mega stories και εκτός από τη συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη της γυναίκας του, που άγγιξε όλους τους τηλεθεατές (δείτε την εδώ) παραχώρησε μερικά λόγια καρδιάς και ο Γρηγόρης Αρναούτολγου.

Ο παρουσιαστής γνώριζε τον Αλέξανδρο από πολύ μικρό και έτσι οι δηλώσεις του ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποια άγνωστα στο κοινό γεγονότα.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Βλέπεις ότι έχω χαμόγελο και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με χαμόγελο, γιατί ο Αλέξανδρος με θέλει έτσι ακριβώς, γιατί μας βλέπει. Ήταν η επιτομή του ανθρώπου της αισιοδοξίας και της ειλικρίνειας και του αγωνιστή. Τον πρωτό συνάντησα στο Tv Mακεδονία, στη Θεσσαλονίκη, γιατί θα έκανα μια συνέντευξη στον μπαμπά του γιατί και εκείνος έκανε τέτοιες πολεμικές τέχνες.

Ήταν κοντά στα 15 και είχαμε την αίσθηση να σπάσουμε τα δεσμά της Θεσσαλονίκης, να μας μάθει λίγος περισσότερος κόσμος. Και εκείνος νόμιζα ότι ήθελε πάντα το κάτι καλύτερο να φύγει λίγο παραέξω. Τότε, που ''έσπασε'' φοβήθηκα ότι θα φοβηθεί και ότι δε θα ξαναπάει, ήταν πολύ στενάχωρο για εμένα αυτό. Δεν το έβλεπα μόνο σαν αθλητή είχαμε κάνει και άλλες συζητήσεις έτσι και για άλλα θέματα, ήταν πολύ αθλητής, ήταν πολύ παλικάρι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.