Δίκη Φιλιππίδη: «Είμαι έξαλλη και απαιτώ...» - Η Βίκυ Πρωτογεράκη έκλεισε το τηλέφωνο στο Γιώργο Λιάγκα

Μετά την κατάθεσή της που συζητήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: «Είμαι έξαλλη και απαιτώ...» - Η Βίκυ Πρωτογεράκη έκλεισε το τηλέφωνο στο Γιώργο Λιάγκα

Οι καταθέσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη συνεχίζονται και εκτός από τις μαρτυρίες των θυμάτων και των μαρτύρων τους, παράλληλα ανεβαίνουν στο βήμα και όσοι υπερασπίζονται τον κατηγορούμενο.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 19/12 η ηθοποιός και φίλη του Φιλιππίδη, Βίκυ Πρωτογεράκη βρέθηκε στο πλάι του, καταθέτοντας στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο υπέρ του, προκαλώντας ωστόσο με μια συγκεκριμένη της δήλωση.

Για κάποιους και μόνο η απόφασή της να πάρει μέρος υπέρ του είναι κατακριτέα, ωστόσο αυτό είναι το νόημα της υπεράσπισης. Η κατάσταση ξέφυγε όταν μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε, πως η Πρωτογεράκη έκανε μια πολύ έντονη δήλωση στιγματίζοντας έτσι το χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ τι είπε).

Την επομένη (20/12) και αφού πολλοί συνάδελφοι της έσπευσαν να την κατηγορήσουν για τη θέση της, η ίδια βγήκε στον αέρα του Πρωινού και με μεγάλη ένταση θέλησε ζητήσει την προσοχή όλων.

Τόνισε μάλιστα, πως διαστρέβλωσαν όσα είπε στην αίθουσα, τα οποία και θα ζητήσει να δημοσιοποιηθούν με την κατάσταση να ξεφεύγει όταν έκλεισε το τηλέφωνο, μη θέλοντας να συνεχίσει.

Οι δηλώσεις της Βίκυ Πρωτογεράκη για την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Δεν υπήρχε περίπτωση να το πω εγώ ποτέ. Υπάρχουν συμπεριφορές ελευθεριότητας που ένας άνθρωπος εκτός θεάτρου θα μπορούσε να το παρεξηγήσει. Εγώ αυτό είπα. Είμαι έξαλλη. Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα. Την υπόληψή μου δεν θα την σπιλώνετε εσείς. Δεν μπορεί κάθε δημοσιογραφράκι να σπιλώνει την υπόληψή μου. Τέλος απαιτώ να ανακαλέσετε. Ψεύδεται ασύστολα. Θα πάρω τις καταθέσεις από τη γραμματεία», είπε η Πρωτογεράκη.