«Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Mente

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Mente

Καλεσμένος στο κανάλι του Fipster και τη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» βρέθηκε ο Mente Fuerte ο οποίος μέσα σε όλα απάντησε και για τα όσα ακούγονται με τη Μαρία Σολωμού και συγκεκριμένα για το σκηνικό με πρωταγωνίστρια την ίδια και έναν δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη που ακολούθησαν στο «Πρωινό μας».

«Γελάω με αυτά. Βγήκε αυτή η ξανθιά, η Γραμμέλη. Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει το αμοντάριστο. Μας κυνήγησε αυτός, ήταν πολύ ενοχλητικός και εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όσους κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τον έβρισε πρώτον, άρα είσαι φάουλ, είναι άκυρο όλο το θέμα και κάνεις προπαγάνδα και πας να βγάλεις λάθος έναν άνθρωπο με ψέματα. Άρα είσαι 100% λάθος. Άμα αυτός συνέχιζε και έμπαινε μέσα στο αμάξι μου με το μικρόφωνο, θα έτρωγε φάπα. Αλλά όταν ο άλλος δεν σου μιλάει και τον πιέζεις…Αυτό είπε η κ. Χριστοπούλου και δεν το περίμενα, της απάντησε πολύ σωστά. Ντάξει για την Σκορδά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ενώ είναι συμπαθέστατη και έχει σωστή άποψη, ξέρει και τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τράπερ.

Η απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Mente Fuerte

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 20/12 στην εκπομπή Πρωινό Μας και σημειώθηκε τεράστια ένταση (δείτε εδώ τι συνέβη).

H Αφροδίτη Γραμμέλη, μάλιστα, μετά την προβολή των δηλώσεων του Mente Fuerte, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση.

«Με χιούμορ θα το αντιμετωπίσω, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. Επειδή έχω βαρεθεί το απαντάμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς και τον απασχολεί η τηλεόραση, έχει δει όλες τις εκπομπές. Ποσώς με ενδιαφέρει πότε γυρίστηκε η εκπομπή. Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά κι αυτό με το αμοντάριστο, δεν το ‘πιασα. Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και βλέπω τα βίντεο; Υπήρχε αμοντάριστο υλικό; Ποιος του το ‘πε. Αυτή είναι η άποψή μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα απαντήσω στη Μαρία.

Τη Μαρία την υπερασπίστηκα με βάση όσα είδα χθες στην ελληνική τηλεόραση γιατί η Μαρία έχει δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία και κανείς δε μπορεί να την κρίνει ούτε συντηριτικά ούτε προοδευτικά. Αυτό το σημείο είναι αστοχία, δεν την χαρακτηρίζει όμως γενικά η βρισιά. Μην πάμε όμως να βαφτίσουμε και το μήλο αχλάδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός.