«Πείτε μου κύριε Παρτσώλη, κυρία και κυρία...» - Ασύλληπτη ένταση στο Πρωινό μας με την Έλενα Χριστοπούλου

Ανέβηκαν οι φωνές στον αέρα του ΣΚΑΙ! Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πείτε μου κύριε Παρτσώλη, κυρία και κυρία...» - Ασύλληπτη ένταση στο Πρωινό μας με την Έλενα Χριστοπούλου

Σήμερα 20/12 στο Πρωινό μας σχολίασαν την συνέντευξη του Mente Fuerte σχετικά με την Μαρία Σολωμού και το περιστατικό με τον δημοσιογράφο έξω από τα κτίρια που πραγματοποιήθηκε το MadWalk. Ο τράπερ λοιπόν στα λόγια του απάντησε στο σχολιασμό της Αφροδίτης Γραμμέλη - δείτε εδώ τι είπε - με την δημοσιογράφο να του απαντάει.

Η απάντηση της Γραμμέλη και η ένταση στο Πρωινό μας

«Με χιούμορ θα το αντιμετωπίσω, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. Επειδή έχω βαρεθεί το απαντάμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς και τον απασχολεί η τηλεόραση, έχει δει όλες τις εκπομπές. Ποσώς με ενδιαφέρει πότε γυρίστηκε η εκπομπή. Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά κι αυτό με το αμοντάριστο, δεν το ‘πιασα. Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και βλέπω τα βίντεο; Υπήρχε αμοντάριστο υλικό; Ποιος του το ‘πε. Αυτή είναι η άποψή μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα απαντήσω στη Μαρία.

Τη Μαρία την υπερασπίστηκα με βάση όσα είδα χθες στην ελληνική τηλεόραση γιατί η Μαρία έχει δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία και κανείς δε μπορεί να την κρίνει ούτε συντηρητικά ούτε προοδευτικά. Αυτό το σημείο είναι αστοχία, δεν την χαρακτηρίζει όμως γενικά η βρισιά. Μην πάμε όμως να βαφτίσουμε και το μήλο αχλάδι», είχε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Την στιγμή εκείνη λοιπόν, ξεκίνησε μια ένταση στο πλατό, ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου, την Φαίη Σκορδά αλλά και τον δημοσιογράφο της εκπομπής του Πρωινού μας, Νίκου Παρτσώλη.

«Συγγνώμη που παρεμβαίνω απλώς τυχαίνει να κάθομαι εδώ, τι ακριβώς ονομάζεται μισογυνισμό;», ρώτησε ο δημοσιογράφος την Έλενα Χριστοπούλου, με την manager μοντέλων να απαντάει: «Όλα αυτά που έχουν ακουστεί για την Μαρία Σολωμού τις τελευταίες ημέρες» (πριν είχε αναφέρει πως την υποστηρίζει απέναντι σε όλα αυτά).

«Αυτό λοιπόν που ακούμε από τον Mente Fuerte μυρίζει σαπίλα και δυσωδία είναι πολύ παλαιακό. Του ξέφυγε κάποια στιγμή η γυναίκα του, θα δώσει φάπα, εγώ δεν τα σηκώνω αυτά... Είναι ένας σάπιος λόγος που αυτή η στιγμή ο Mente Fuerte καλώς κακώς είναι ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού για τα τηλεοπτικά δρόμενα», σχολίασε ο Νίκος Παρτσώλης, με την Έλενα Χριστοπούλου να τον διακόπτει λέγοντας αν έχει κάποιο πρόβλημα που είναι μικρότερος από την ηθοποιό καθώς αυτός είναι ο λόγος που η ίδια ενίσταται απέναντι στα όσα έχουν ακουστεί.

Η ένταση ανέβηκε και άλλο, όταν ο δημοσιογράφος είπε ουσιαστικά ότι ο Mente Fuerte καθορίζεται από την Μαρία Σολωμού, με το πάνελ να λέει πως δεν είναι απλά σύντροφος της αλλά και καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Η ένταση ανέβηκε ακόμη περισσότερο όταν η Έλενα Χριστοπούλου εξερράγη όταν αφού είπε η ίδια «Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πιο σοβαρά πράγματα αλλά δεν τα βγάζουμε δεν τα συζητάμε. Δεν μπορώ να μιλάω μόνο για τον Mente και για κάποιους τράπερ και όλα τα υπόλοιπα να τα περνάμε στο βούτυρο. Δεν μπορώ τους κουστουμάτους» και ο Νίκος Παρτσώλης την διέκοψε λέγοντας «κυρία Χριστοπούλου», ξέσπασε λέγοντας «Πείτε μου κύριε Παρτσώλη κυρία και κυρία».

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, ένα περιστατικό στο πλατό, έκανε την Χριστοπούλου να μαζέψει τα πράγματα της για να φύγει.