«Βγήκε αυτή η ξανθιά, η Γραμμέλη και...» - "΄Κόλαφος" ο Mente Fuerte για το σκηνικό της Σολωμού με τον ρεπόρτερ

«Άμα αυτός συνέχιζε και έμπαινε μέσα στο αμάξι μου με το μικρόφωνο, θα έτρωγε φάπα! Αλλά όταν ο άλλος δεν σου μιλάει και τον πιέζεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βγήκε αυτή η ξανθιά, η Γραμμέλη και...» -

Στο κανάλι του Fipster και τη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» βρέθηκε καλεσμένος ο Mente Fuerte και μεταξύ άλλων απάντησε και για τα όσα ακούγονται με τη Μαρία Σολωμού και συγκεκριμένα για το σκηνικό με πρωταγωνίστρια την ίδια και έναν δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής.

Ειδικότερα, όταν η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, συνάντησε έξω από το γήπεδο Τάε Κβον Ντο τόσο την ηθοποιό όσο και τον τράπερ και τους είπε αν θα συνεργαστούν στα MadWalk, έγιναν και οι δυο έξαλλοι. Ο Mente αντέδρασε ευγενικά στον δημοσιογράφο δείχνοντας του πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. Από την άλλη όμως, η Μαρία έγινε τόσο έξαλλη που έβρισε τον ρεπόρτερ με το που μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει (δείτε εδώ το βίντεο).

«Δεν έτυχε να πω τίποτα στον ρεπόρτερ. Το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου τη χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνο σου. Δεν την απεύθυνα τη βρισιά, προς Θεού. Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί θύμωσα πάρα πολύ γιατί αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμαστε μισή ώρα πριν και ήμουν μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου, τι με κυνηγάς; Να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη», απάντησε από πλευράς η Μαρία Σολωμού μερικά 24ωρα μετά (δείτε εδώ το βίντεο).

Ο Mente Fuerte λοιπόν ξεκαθάρισε πώς η ηθοποιός δεν απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο αλλά εκνευρίστηκε γιατί χάλασε η έκπληξη που οργάνωναν για τα Madwalk, με τον ίδιο να σχολιάζει και την Αφροδίτη Γραμμέλη που τον είχε περάσει από κόσκινο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Τα σχόλια του Mente Fuerte για την Μαρία Σολωμού

«Γελάω με αυτά. Βγήκε αυτή η ξανθιά, η Γραμμέλη. Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει το αμοντάριστο. Μας κυνήγησε αυτός, ήταν πολύ ενοχλητικός και εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όσους κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τον έβρισε πρώτον, άρα είσαι φάουλ, είναι άκυρο όλο το θέμα και κάνεις προπαγάνδα και πας να βγάλεις λάθος έναν άνθρωπο με ψέματα. Άρα είσαι 100% λάθος. Άμα αυτός συνέχιζε και έμπαινε μέσα στο αμάξι μου με το μικρόφωνο, θα έτρωγε φάπα. Αλλά όταν ο άλλος δεν σου μιλάει και τον πιέζεις…Αυτό είπε η κ. Χριστοπούλου και δεν το περίμενα, της απάντησε πολύ σωστά. Ντάξει για την Σκορδά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ενώ είναι συμπαθέστατη και έχει σωστή άποψη, ξέρει και τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τράπερ.

Τέλος, αναφορικά με το εάν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού, απάντησε διπλωματικά χωρίς να βάλει κάποια ταμπέλα στο μεταξύ τους.