Μήνυση στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη "Night Out" για το φιλί στον Αντίνοο Αλμπάνη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μήνυση στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Μήνυση θα δεχτεί όπως φαίνεται σε λίγες ημέρες η εκπομπή Night Out που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ έχουν απευθυνθεί και στο ΕΣΡ. Αφορμή στάθηκε το φιλί που έδωσε στο στόμα του παρουσιαστή ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν από λίγες ημέρες στο πλατό.

Την μήνυση θέλει να κάνει ο ιδιοκτήτης του ekklisiaonline, Καραγιάννης Ανδρέας, καθώς όπως αναφέρει θεωρεί χυδαίο αυτό που έγινε και πως δεν έπρεπε να προβληθεί στην τηλεόραση.

Ο ίδιος μέσω του ekklisiaonline επιδόθηκε σε έναν απίστευτο λίβελο για τους ομοφυλόφιλους, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε πως η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Σε άλλο σημείο, πάλι ανέφερε: «Ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους.

Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το «καθ’ ομοίωσιν».

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, που μετέφεραν την είδηση, ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε φανερά ενοχλημένος πως «Έχουν αλλάξει οι νόμοι. Ακόμη και πριν επταετία όταν δείχναμε ένα φιλί μεταξύ ανδρών έπρεπε να βάζουμε μπλερ. Όμως από την στιγμή που έχει γίνει ο νόμος αυτός, τα πάντα έχουν αλλάξει. Όφειλε να έχει ενημέρωση. Αυτή την στιγμή είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη από την στιγμή που έκανε αυτή την ανάρτηση. Θεωρείται ομοφοβική».

Όλες οι εξελίξεις σχετικά με την μήνυση στο Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη