Άφωνοι όλοι στον αέρα του Night Out - Ο Αντίνοος Αλμπάνης άρπαξε και φίλησε στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

"Φιλάς ωραία" του απάντησε ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφωνοι όλοι στον αέρα του Night Out - Ο Αντίνοος Αλμπάνης άρπαξε και φίλησε στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Αμέσως μετά το χθεσινοβραδινό 15/12 φινάλε της σειράς Maestro, ξεκίνησε το Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA έχοντας ως καλεσμένο έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς, τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Ο παρουσιαστής μαζί με τον ηθοποιό συζήτησαν για πολλά θέματα και κάποια στιγμή αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο δεύτερος λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα.

Για παράδειγμα ο Αντίνοος πριν λίγο καιρό είχε δείξει φανερά την οργή του με αφορμή τις πρόσφατες hot γυμνές φωτογραφίες του (δείτε εδώ) τις οποίες "κατέβασε" το Instagram. «Ναι, αυτές οι αντιδράσεις είναι και λίγο επικίνδυνες. Είναι παράλογο, άσχετα με τη δική μου περίπτωση, να βλέπεις να λογοκρίνεται το γυναικείο στήθος ή ένα αντρικό σώμα γυμνό καλλιτεχνικά. Και είναι σαφές στην εποχή μας το τι είναι πορνό και τι είναι τέχνη. Δεν το διαπραγματευόμαστε, είναι σαφές.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις την Καρντάσιαν γυμνή και να μην επιτρέπεται μια αντρική πλάτη. Τι συμβαίνει; Έχει αυτός ο αλγόριθμος κάποιο σεξουαλικό προσανατολισμό και επιλέγει τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει; Μου φαίνεται περίεργο, άβολο και δυστοπικό», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του.

Ο ίδιος λοιπόν αυτή τη φορά εξήγησε: «Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω. Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως» ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης και κατευθύνθηκε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» είπε κι έδωσε ένα φιλί στον Θεοχάρη με εκείνον μάλιστα να του απανατά: «Φιλάς ωραία». «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά» απάντησε ο ηθοποιός.

Το φιλί του Αντίνοου Αλμπάνη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη