«Δεν της είχα δείξει το μόριό μου» - Ο Χάρης Ρώμας ''στήνει'' στον τοίχο τη Βίκυ Πρωτογεράκη

Το σχόλιο που δημιουργήσε ''σάλο''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν της είχα δείξει το μόριό μου» - Ο Χάρης Ρώμας ''στήνει'' στον τοίχο τη Βίκυ Πρωτογεράκη

Στο προσκήνιο της δημοσιότητας βλέπουμε να είναι τελευταία η Βίκυ Πρωτογεράκη με την απόφασή της να στηρίξει δημόσια αλλά και στη δικαστική αίθουσα τον συνάδελφό της Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός, έχει τονίσει πως τον γνωρίζει από πολύ μικρό, πως δεν πιστεύει όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται κυκλοφορώντας μάλιστα και μια αιχμηρή δήλωση για εκείνον, που έφερε το όνομά της (δείτε εδώ τι είπε και έγινε σάλος).

Η ηθοποιός, αφού κατέθεσε υπέρ του τη Δευτέρα 19/12 στη συνέχεια έσπευσε να τονίσει πως δε δήλωσε, πως όλος ο χώρος της υποκριτικής έχει δείξει το μόριό του σε συναδέλφους.

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό που είπα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράψανε και ποιος το οργανώνει αυτό και ποιος το καθοδηγεί. Γιατί εδώ βλέπω ότι κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προσπαθούν να αποκαθηλώσουν τους μάρτυρες υπεράσπισης. Το να απομονώνουν κάποιες φράσεις και ειδικά αυτήν, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, και να μη λένε όλα όσα εγώ ανέφερα, τα οποία ήταν αρκετά σοβαρά.

Εγώ είπα ότι το 90% των ανθρώπων που είναι στο θέατρο υπάρχει περίπτωση λόγω της ελευθεριότητας να κάνει μία κίνηση που να μπορεί κάποιος να την ποινικοποιήσει, έστω σε βαθμό πλημμελήματος, δεν είπα ότι βγάζουν το μόριό τους οι άνθρωποι. Είπα ότι ξαφνικά κάποιος μπορεί να σε φιλήσει ή να σου πιάσει το χέρι.

Δεν είπα ότι βγάζουν το μόριό τους οι άνθρωποι, ούτε ότι ο κύριος Φιλιππίδης έβγαλε το μόριό του. Είπα ότι μπορεί κάποιος ξαφνικά να σε φιλήσει ή να σου πιάσει το χέρι, οπότε εάν την ξεσυνεριστείς αυτή την κίνηση, ξαφνικά θα βρεθεί κατηγορούμενος κάποιος. Το να είσαι πάνω στη σκηνή, να ντύνεσαι και να ξεντύνεσαι, αυτό δε σημαίνει ότι επιδεικνύεις το μόριό σου», τόνισε η Βίκυ Πρωτογεράκη (δείτε εδώ τις υπόλοιπες συγκλονιστικές δηλώσεις της).

Οι συνάδελφοι ωστόσο της Πρωτογεράκη ξέσπασαν με το σχόλιο περί ''μορίου'' και συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας δήλωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τρίτη 20/12, τόνισε πως εκείνος σίγουρα ανήκει στο 10% των ηθοποιών, που δεν έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για την τοποθέτηση της Βίκυς Πρωτογεράκη

«Η Βίκυ είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου. Φαντάζομαι πως είμαι στο 10% που δεν είχε συμβεί αυτό. Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με την ιστορία Φιλιππίδη, φτάνει η ώρα της κρίσης. Δεν φανταζόμουν ότι η κατάχρηση εξουσίας θα έφτανε σε τέτοια επίπεδα, σε βιασμούς και ξυλοδαρμούς. Πρέπει να πληρώσουν όσοι είναι κακοποιητές και έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας», είπε ο Χάρης Ρώμας.