«Να έρθει του χρόνου εδώ σε εμάς» - Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε on air πρόταση σε συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη

«Είναι και πολύ καλό παιδί και πολύ φιλόξενος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να έρθει του χρόνου εδώ σε εμάς» - Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε on air πρόταση σε συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ένας συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της στο MEGA, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο έτος αλλά και στο επαγγελματικό του μέλλον.

«Από το 2022 θέλω να αφήσω πίσω την ψευτιά… εύχομαι να σταματήσει, τουλάχιστον στον χώρο μας. Είμαστε διπρόσωποι με την έννοια ότι αλλιώς είμαστε μπροστά στην κάμερα και αλλιώς είμαστε από πίσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει η Ναταλία. Μου λείπει.

Έχω το συν 1 του χρόνου με το Mega. Δεν έχω συζητήσει ακόμα αλλά φαντάζομαι πως θα συνεχίσουμε. Όλα παίζουν… Τώρα είμαι στο Mega Καλημέρα που είναι μια παρέα που επίσης αγαπάω πάρα πολύ, περνάμε ωραία κάθε πρωί. Κάτσε να έρθει του χρόνου, Δεκέμβρη είμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη, τον οποίο μάλιστα είδαμε πρόσφατη να "εισβάλλει" στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου συμμετείχε παλαιότερα.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Τσουρό.

Η πρόταση που έκανε on air ο Γιώργος Λιάγκας στον Κώστα Τσουρό

Μάλιστα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε:

«Πάντως, αν μείνει ελεύθερος -γιατί είναι φίλη μου η Ελεονώρα, από τους λίγους που έχω στον χώρο, την εκτιμώ- και δεν τον θέλει η Ελεονώρα, του κάνω πρόταση να έρθει του χρόνου εδώ σε εμάς, στο Πρωινό, ο Κώστας Τσουρός. Τον εκτιμώ πολύ τον Τσουρό, τον θεωρώ πολύ καλό. Είναι και πολύ καλό παιδί και πολύ φιλόξενος. Είχαμε πάει κάποτε στη Σκιάθο και ο άνθρωπος από το πρωί μέχρι το βράδυ να μας πάει παντού. Κάποια πράγματα σε κάποιους ανθρώπους σου μένουν. Του κάνω ανοιχτή πρόταση, να με συμπαθά η Ελεονώρα. Αν δώσει πράσινο φως η Ελεονώρα και το Mega».