«Στεναχωρήθηκα! Αναγνώρισα τη φωνή, γύρισα και...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Καινούργιου για την συνάντηση με την Μοιραράκη

«Ήμουν σε ένα κατάστημα με ρούχα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στεναχωρήθηκα! Αναγνώρισα τη φωνή, γύρισα και...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Καινούργιου για την συνάντηση με την Μοιραράκη

Την μεγάλη απώλεια που βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η βασίλισσα των χαλιών και μίλησε για τον αείμνηστο σύζυγό της, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται από τότε που έφυγε από τη ζωή (ήταν μάλιστα και εκείνος που την στήριξε στην οικονομική της καταστροφή).

«Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραίο γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά σου μόνο αγαπημένα πρόσωπα. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν ξέρω αυτό το «αστέρι» τι μπορεί να μου φέρει. Αυτή τη στιγμή νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου αλλά προσπαθώ με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και πάρα πολύ καλούς φίλους να προχωρώ μπροστά.

Θέλω να ομολογήσω δημοσίως πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ ικανοποιημένη και συγκινημένη συνάμα που έχουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή για την οποία όλη την ημέρα ήταν καταπληκτικά τα γυρίσματα. Είναι το εορταστικό Cash or Trash. στο οποίο τα χρήματα από τα αντικείμενα που έφεραν οι καλεσμένοι και θα πωληθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την τυχαία συνάντηση με την Μοιραράκη

Με αφορμή τη συνέντευξη λοιπόν που έδωσε και τον τρόπο που μίλησε για τη διαχείριση της απώλειας του συζύγου της, η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε στο πλατό, την πρόσφατη εντελώς τυχαία συνάντησή που είχε μαζί της. Όπως λοιπόν ανέφερε, την είδε μαυροφορεμένη και άσχημα ψυχολογικά, ενώ όπως η ίδια της είπε δεν έχει όρεξη για τίποτα.

«Ήμουν σε ένα κατάστημα με ρούχα και όπως χαζεύω, βλέπω μια κυρία μαυροφορεμένη να κάθεται σε ένα καναπεδάκι κι άλλη μια κυρία από πάνω της, να της λέει “έλα να δεις κι αυτό κι εκείνο” και να της απαντά “άσε με δεν έχω όρεξη”. Αναγνώρισα τη φωνή, γύρισα και ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ. Ήταν πάρα πολύ μελαγχολική και μου λέει “κορίτσι μου έχω περάσει τόσο δύσκολα, δεν έχω όρεξη για τίποτα”. Της είπα ότι η ζωή συνεχίζεται», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.