Βίντεο από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη - Τα πράγματα που περιέχει το βρεφικό δωμάτιο του γιου της Τούνη

Το περιμέναμε πως και πως!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλές οι αλλαγές, που βλέπουμε να βιώνει η Ιωάννα Τούνη, καθώς αρχικά σα βόμβα έπεσε η είδηση της εγκυμοσύνης και από την άλλη οι τελευταίοι 9 μήνες ήταν πολύ έντονοι για εκείνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Λίγο πριν από τη γέννα, η πιο σημαντική ανακοίνωση ήταν το σύμφωνο συμβίωσης.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη αναρωτήθηκε αν είναι όντως παντρεμένη - καθώς δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας - με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της ξεκαθαρίζουν πως είναι εντελώς παντρεμένη (αυτό θα είναι το όνομα του παιδιού).

«Δεν ξέρω πως καταφέρνω και τρέχω όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα φτιάχνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που πετάω γιατί μπαίνω στον μήνα μου και δεν θα μπορώ. Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους την ξέρω την τύχη μου», είχε πει η ίδια σε προηγούμενο story που είχε.

Αυτές τις ημέρες βλέπουμε την εγκυμονούσα να περιμένει τη στιγμή, που θα σπάσουν τα νερά, με την ίδια να έχει μεταφερθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αφού εκεί έχει επιλέξει να είναι ο γιατρός της.

Το βρεφικό δωμάτιο του γιου της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ συνεχίζει όσο μπορεί τα επαγγελματικά της από το σπίτι κυρίως δείχνοντας μας τις τελευταίες της λιγούρες πριν πάει στο μαιευτήριο (δείτε τις εδώ).

Στη συνέχεια της ημέρας (20/12), η Ιωάννα έκανε μια σειρά από βίντεο με τα οποία απάντησε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, που δέχεται σχετικά με το παιδικό δωμάτιο.

Η αλήθεια είναι, πως έχουμε δει κάθε πλευρά του διαμερίσματος της, όμως τόσο καιρό δεν έχουμε εικόνα από το δωμάτιο του μωρού. Η απάντηση εν τέλει ήρθε λίγο πριν έρθει και το μωρό στο κόσμο, με την Τούνη να παραδέχεται πως για την ώρα δε βρίσκει το λόγο να του φτιάξει δικό του χώρο, αφού τις περισσότερες ώρες θα τον έχει στον δικό της.