Γωγώ Μαστροκώστα: Η σπάνια φωτογραφία από το 1994 - Ο χρόνος δεν την ακουμπάει

Ήταν η πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @gogomastro)
(instagram / @gogomastro)

Πριν από μερικές μέρες ένας φωτογράφος έκανε αναδρομή στο παρελθόν και δημοσίευε φωτογραφίες για πολλούς ανθρώπους που βρισκόταν και βρίσκονται ακόμη στην Showbiz. Μια από αυτούς ήταν και η Γωγώ Μαστροκώστα.

Η γνωστή γυμνάστρια και τραγουδίστρια που πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια (δείτε εδώ φωτογραφίες) ήταν μια από της "μούσες" του στούντιο «Κλεισθένης».

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο δημοσίευσε το στούντιο, από τα νιάτα της Γωγώς Μαστροκώστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Γωγώς Μαστροκώστα από το 1994

Ο επίσημος λογαριασμός του στούντιο «Κλεισθένης» δημοσίευσε μία από τις πρώτες επαγγελματικές φωτογραφίσεις της τραγουδίστριας.

Σε αυτή, η Γωγώ Μαστροκώστα ποζάρει στον φακό με καστανά ακόμη μαλλιά, καθώς δεν είχε προλάβει να τα αλλάξει ακόμη και μοιάζει εντελώς διαφορετική, από αυτό που έχει συνηθίσει το κοινό, σήμερα. Η εν λόγω φωτογράφιση έγινε για την τουρνέ της παράστασης «Ξενοδοχείο Καστρί» με τον Στάθη Ψάλτη και τον Θανάση Βέγγο, το 1994.

Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρεται: «Η Γωγώ Μαστροκώστα @gogomastro σε μια από τις πρώτες της επαγγελματικές φωτογραφήσεις με το φακό του Κλεισθένη για την τουρνέ της παράστασης Ξενοδοχείο Καστρί με τον Στάθη Ψάλτη και Θανάση Βέγγο 11-10-1994».


Λίγα λόγια για τη Γωγώ Μαστροκώστα

  • Η Γωγώ Μαστροκώστα γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1970 στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας και έχει ηλικία 51 ετών.
  • Έχει αποφοιτήσει από τη Γυμναστική Ακαδημία.
  • Το 1995, ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση ως γυμνάστρια μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την πρωινή εκπομπή "Μεταξύ μας".
  • Το 2007, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και κυκλοφόρησε το δικό της δίσκο με τίτλο "Αμαρτία".
  • Στις 28 Μαϊου 2010, παντρεύτηκε με τον ποδοσφαιριστή Τραϊανό Δέλλα και την ίδια μέρα βάφτισαν την κόρη τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους μετρούν 16 χρόνια κοινής πορείας και 12 χρόνια γάμου, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Μάϊο του 2010 και έχουν μαζί μια κόρη 12 ετών, τη Βικτώρια.