Όσα περιλάμβανε το τραπέζι τους στα Άχλα - Το πρωινό που ετοίμασε η Μενεγάκη για τον Ματεό Παντζόπουλο

Από την απόδρασή τους το Σαββατοκύριακο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρα η πιο πετυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια αν λάβουμε υπόψιν μας τα χρόνια, που μετράει σε εκπομπές αλλά και την αγάπη, που εισπράττει από κοινό της.

Εκτός από τα τηλεοπτικά μια μεγάλη της αγάπη είναι η οικογένειά της, καθώς και το νησί, που πάντα αποδρά, η Άνδρος. Αν ανατρέξει κανείς στο λογαριασμό της στο instagram θα δει πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της εκεί, με τον Ματέο και τα παιδιά της (δείτε εδώ την παρουσιάστρια άβαφη όταν ξυπνάει).

Μάλιστα το Σ/Κ, που πέρασε το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει για λίγες ημέρες την Αθήνα και τις υποχρεώσεις του και έτσι βρέθηκαν στα Άχλα στο όμορφο σπίτι, που διατηρούν εκεί.

Μέσα από την εικόνα της Ελένης την Τρίτη 20/12 στην εκπομπή η ανανέωση ήταν εμφανής και μάλιστα στην ενότητα της μαγειρικής η ίδια από μόνη της άρχισε να περιγράφει πως πέρασαν τον χρόνο της αλλά και τι έφαγαν όσο έμειναν στο σπίτι.

Τα γεύματα που έφαγαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος το διήμερο τους στην Άνδρο

«Την Παρασκευή φύγαμε λίγο Je t’aime οι δυο μας με το αγόρι μου να πάμε στην Άνδρο και λέω τα πρωινά να καθόμαστε δυο άνθρωποι στην ερημιά να φτιάχνω πρωινά για δύο ανθρώπους δεν μπορώ. Λέω το Σάββατο το πρωί, αγάπη μου τι θέλεις να σου κάν», είπε η Ελένη Μενεγάκη

Το σπίτι της με τον Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου

Το σπίτι λοιπόν, φυσικά ανήκει στο συγκρότημα ”Όναρ” το οποίο ετοίμασε με πολλή αγάπη η παρουσιάστρια παρέα με τον αγαπημένο της. Είναι το προσωπικό του καταφύγιο και το έφτιαξαν έτσι για να περνάνε όμορφες στιγμές χειμώνα - καλοκαίρι.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος