Άβολο περιστατικό για τις 2 παρουσιάστριες: Η σύγκριση που δέχτηκε η Ελίνα Παπίλα με την Ελένη Μενεγάκη

«Μου έλεγαν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άβολο περιστατικό για τις 2 παρουσιάστριες: Η σύγκριση που δέχτηκε η Ελίνα Παπίλα με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελίνα Παπίλα είναι ένα πρόσωπο, που έχει δοκιμαστεί στα μέσα και συγκεκριμένα στο χώρο του ραδιοφώνου, ωστόσο πέρυσι μαζί με τον συνεργάτη της Γιώργο Καρτελιά δοκίμασε και το κομμάτι της παρουσίασης στο Star.

Η συνεργασία του τηλεοπτικού ζευγαριού δεν πήρε πράσινο φως για του χρόνου, οπότε η Παπίλα εξακολουθεί να κάνει συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο με πολύ μεγάλη επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, της άρεσε και το να εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο των συζητήσεων, που είχε:

«Είχα μιλήσει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πριν καν ξεκινήσει την εκπομπή! Αυτό δεν το έχω ξαναπεί κιόλας. Με είχαν καλέσει από τον ΣΚΑΪ, πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, είχαμε μια κουβέντα η οποία έμεινε σε πάρα πολύ αρχικό στάδιο για να είμαι στην εκπομπή με μια στήλη που είχε να κάνει με μαμάδες. Γενικά έδειξαν ένα ενδιαφέρον πως θα ήθελαν να είμαι και εγώ στην εκπομπή αυτή. Μείναμε όμως σε πάρα πολύ αρχική κουβέντα και δεν ξέρω πως θα ήταν.

Είχα γνωρίσει και την Ιωάννα, ευγενέστατη, πάρα πολύ καλή και πολύ γλυκιά. Εκείνη την περίοδο όμως που με κάλεσαν, που μου έκανε και εντύπωση που με κάλεσαν, ήμουν επτά μηνών έγκυος και θα γεννούσα λίγες μέρες αφότου θα ξεκινούσε η εκπομπή. Η πρώτη φορά που με πήραν τηλέφωνο για να κάνω τηλεόραση ήταν τότε.

Πήγα στο ραντεβού, μιλήσαμε πάρα πολύ ωραία, τους είπα ότι γεννάω όταν ξεκινάει η εκπομπή και έτσι το αφήσαμε σε πολύ ωραίο κλίμα», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα (δείτε τη συγκίνησή της για πρόσωπο που έχει χάσει).

Την Τρίτη 20/12 είδαμε την Ελίνα καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη του Mega, μιλώντας πολύ ανοιχτά για το πως περνάει πλέον τον χρόνο της, αφού δεν έχει το πρωινό ξύπνημα της εκπομπής αποκαλύπτοντας μάλιστα και τη σύγκριση, που δέχτηκε σχετικά με το όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

Η αναφορά της Ελίνα Παπίλα για τη σύγκριση που της έκαναν με τη Μενεγάκη

«Ότι έχω άγχος, δεν χρειάζεται να το πω! Με βλέπει ο άνδρας μου, η μαμά μου… χαμός. Δεν ήταν τόσο εύκολη η αλλαγή αυτή. Στο ραδιόφωνο έκανα πάντοτε ζωντανό. Η τηλεόραση με το ραδιόφωνο σε αυτό μοιάζει. Πόσο κενό να κάνεις στο ραδιόφωνο;

Ο γιος μου την άκουσε λίγο που εγώ έβγαινα στην τηλεόραση, η κόρη μου ούτε καν! Δεν την αφορά καθόλου αυτό. Με ρώτησε κάποια στιγμή ένας δημοσιογράφος αν μου λείπει η τηλεόραση κι εγώ απάντησα ναι, εννοώντας αυτό που έκανα. Και μου σχολίασαν «Σιγά Μενεγάκη που πρόλαβε να σου λείψει η τηλεόραση». Μου λείπει αυτό που έκανα, γιατί μου άρεσε πολύ. Ήταν πολύ ωραίο, αν και το έκανα μόνο μία σεζόν», είπε η Έλενα Παπίλα.