«Ό,τι κι αν λέει ο καθένας...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στις αρνητικές κριτικές που δέχεται

Τα έχει όλα τακτοποιημένα στο μυαλό της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Κορινθίου αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς, καθώς επέλεξε να εμφανιστεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, στον ρόλο της παρουσιάστριας, ο οποίος είναι εντελώς καινούριος για εκείνη (δείτε εδώ αν θα συνεχίσει του χρόνου).

Για την απόφασή της αυτή, λοιπόν, αλλά και για πολλά ακόμη θέματα μίλησε στο περιοδικό «Τύπος Tv» (δείτε εδώ γιατί πήγε στο κανάλι). Μεταξύ άλλων, έτσι, απάντησε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις και αποκάλυψε ποια είναι η αντίδρασή της, όπως και τα συναισθήματά της όταν δέχεται μία κριτική, κυρίως αρνητική.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στις κριτικές που δέχεται όλο αυτό το διάστημα

Όταν εκνευρίζεσαι, πώς αντιδράς;

Κάνω ένα βήμα πίσω, παίρνω το χρόνο να σκεφτώ ότι έγινε αυτό το αρνητικό και να μου έρθει το θετικό ή γίνεται αυτό για να αφυπνίσω και να αντιμετωπίσω αναλόγως το πρόβλημα. Θέλει όλο αυτό τεχνική και προσπάθεια. Όλα θέλουν ψυχραιμία. Κι όταν έχεις νεύρα, να λες «να ηρεμήσω, να μου κατέβει η πίεση και να δω πως θα πορευτώ».

Μαρία Κορινθίου

Υπήρξαν φορές που έχασες τη ψυχραιμία σου με κριτική που σου έχει γίνει;

Έχω κάνει διατριβή πλέον. Αλλιώς τα αντιμετώπιζα όλα στα 20, αλλιώς στα 30, αλλιώς στα 40. Στα 20 έκλαιγα και δεν μπορούσα να το διαπραγματευτώ. Στα 30 με είχε πιάσει θυμός, στα 40 μου είμαι κατασταλαγμένη και τα αφήνω όλα πίσω μου. Δεν με αγγίζει τίποτα, όλα μου φαίνονται μικρά. Ο καθένας τη ζωή δεν τη χρωστά σε κανέναν. Ό,τι κι αν λέει ο καθένας δεν με αφορά. Ξέρω ποια είμαι και τι κάνω, θέλω να κρατώ το χαμόγελό μου.