«Το τι νιώθει ο καθένας μέσα του...» - Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

"Ανοίχτηκε" στο κοινό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το τι νιώθει ο καθένας μέσα του...» - Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της, καθώς μετά από τόσα χρόνια έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα πιστό κοινό. Οι τηλεθεατές της την παίρνουν πάντα τηλέφωνο με ενθουσιασμό στην εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA και παρόλο που έκανε ένα μικρό διάλειμμα μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του ALPHA, εκείνοι περίμεναν την επιστροφή της πώς και πώς.

Την Τρίτη 20/12, λοιπόν, η ίδια είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Ράνια Θρασκιά, που δέχθηκε δύο προτάσεις για την τηλεόραση φέτος, με την οποία συζήτησαν για πάρα πολλά θέματα και ένα από αυτά αφορούσε την ψυχική ανθεκτικότητα. Τότε είναι που η παρουσιάστρια θέλησε να προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση και μίλησε για την δική της αντοχή όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά της.

Η προσωπική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

«Άκουσέ τα κι εσύ Ελένη, την πάνω Ελένη εννοώ. Ξέρεις γιατί το λέω αυτό; Εγώ για παράδειγμα, επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά, πολλές φορές λέω στην Ελένη το πιο σημαντικό προσόν για μένα μέσα σε αυτή τη δουλειά, αυτό που εγώ έχω δει είναι ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να είσαι δυνατός να αντέχεις. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Όσες φορές έχουμε συζητήσει της λέω θεωρώ πολύ σημαντικό μου προσόν αυτό, ότι αντέχω. Ελένη αντέχω», είπε αρχικά για την συζήτησή της με την αρχισυντάκτρια.

Ελένη Μενεγάκη

Και συμπλήρωσε, ολοκληρώνοντας την σκέψη της: «Το τι νιώθει ο καθένας μέσα του είναι μια ιστορία άλλη, αλλά, μπορείς να το διαχειριστείς; Αντέχεις;».