Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ράνια Θρασκιά - Δύο κανάλια της έχουν κάνει πρόταση

Σε ποιο θα πει το ναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ράνια Θρασκιά - Δύο κανάλια της έχουν κάνει πρόταση

Το πρωί της Τρίτης 31/5 η εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για ένα πρόσωπο «φωτιά» που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ή μάλλον καλύτερα επιστρέφει στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας. Και την ίδια ώρα που άλλοι έρχονται, μερικοί φεύγουν (δείτε εδώ ποιο πρόσωπο αποσύρεται την επόμενη σεζόν).

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Ράνια Θρασκιά θα φύγει από το dot και θα αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής.

Αναλαμβάνει την κεντρική παρουσίαση η Ράνια Θρασκιά

Δύο είναι οι μνηστήρες που την πλησιάζουν αλλά εκείνη είναι ξεκάθαρη. Της αρέσει η εκπομπή να ασχολείται με την ψυχική υγεία και την βελτίωση του ανθρώπου. Μάλιστα σε αυτό έχει αφιερώσει και μεγάλο κομμάτι της ζωής της, αφού έχει ιδρύσει ένα κέντρο ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η Ράνια Θρασκιά είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με ένα εκ των δύο καναλιών και συγκεκριμένα, ένα που την χρειάζεται καθώς η παρουσιάστρια της εν λόγω ζώνης θα αποχωρήσει.

Με τι ασχολείται σήμερα η Ράνια Θρασκιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot. βρέθηκε η Ράνια Θρασκιά, προκειμένου να συζητήσει με την Νάντια Μπουλέ για το θέμα της μητρότητας. Γνωρίσαμε τη Ράνια Θρασκιά στο ρόλο της ως παρουσιάστρια. Ωστόσο, η μεγάλη τη αγάπη υπήρξε ανέκαθεν η ψυχολογία.

Πήρε τον μεταπτυχιακό της τίτλο στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» από το Πανεπιστήμιο East London. Ένα επίτευγμα για το οποίο νιώθει περήφανη αφού δεν ήταν εύκολο να ξενυχτάει διαβάζοντας μέχρι το πρωί, ως μητέρα δυο παιδιών. Αξιοποιώντας τις σπουδές τις εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Στο μεταξύ, η Ράνια Θρασκιά προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτηση που έκανε πριν μερικές μέρες.