Στην αγκαλιά του 56χρονου τραγουδιστή - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Χρήστου Δάντη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά τον τσακωμό

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μπορεί να συζητήθηκε έντονα την περασμένη χρονιά λόγω της συμπεριφοράς της, αλλά και των αθλητικών της ικανοτήτων στο Survivor 5, όμως ο μεγαλύτερος ντόρος δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, τον 56χρονο τραγουδιστή.

Οι δυο τους έχουν δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές λόγω της διαφοράς της ηλικίας τους, αλλά έχουν καταφέρει να μη δίνουν σημασία στους "πικρόχολους" ανθρώπους και προσπαθούν να προχωρούν παρακάτω αδιαφορώντας για τους αδιάκριτους που θέλουν να έχουν λόγο στη ζωή τους.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, το ζευγάρι αντιμετώπισε μία δύσκολη κατάσταση, έναν τσακωμό, ο οποίος παραλίγο να τους διαλύσει, αφού η πρωταθλήτρια δεν φαινόταν καθόλου καλά και έδειχνε πως τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά (δείτε εδώ γιατί τσακώθηκαν).

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η πρώτη εμφάνιση του Χρήστου Δάντη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά τον τσακωμό τους

Παρόλα αυτά, αποφάσισαν πως ο έρωτάς τους είναι πολύ πιο ισχυρός από έναν τσακωμό και έτσι θέλησαν να διαλύσουν τις φήμες περί χωρισμού που δημιουργήθηκαν, κάνοντας την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από όλα αυτά, σε μία συναυλία του καλλιτέχνη.

Εκείνος φορούσε ένα μπλε τζιν, μαύρο γιλέκο και από μέσα ένα λουλουδάτο πουκάμισο, ενώ εκείνη ήταν απλή και στυλάτη, με ένα ανοιχτό τζιν καμπάνα, μία μαύρη μπλούζα με αγκράφα, μαύρο σακάκι και λευκά αθλητικά. Μάλιστα, ήταν βαμμένη πολύ ελαφριά, μιας που δεν χρειαζόταν μακιγιάζ για να λάμψει, αφού το χαμόγελό της μιλούσε από μόνο του.

Ασημίνα Χατζηανδρέου Χρήστος Δάντης σχέση

Ασημίνα Χατζηανδρέου Χρήστος Δάντης