«Είχαμε τσακωθεί για...» - Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ''σπάει'' τη σιωπή της για το καβγαδάκι με τον Δάντη

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχαμε τσακωθεί για...» - Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ''σπάει'' τη σιωπή της για το καβγαδάκι με τον Δάντη

Υπάρχουν σχέσεις στην ελληνική showbiz, που δεν ξέρουμε αν έχουν τελειώσει και άλλες για τις οποίες αναρωτιόμαστε αν πηγαίνουν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ειδύλλιο μεταξύ του Χρήστου Δάντη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που αν και κυκλοφορούσαν τελευταία συνέχεια μαζί ξαφνικά έγινε γνωστό, πως κάτι πήγε να μπει ανάμεσα τους.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι, πως η ίδια η ποδοσφαιρίστρια το έκανε γνωστό στον κόσμο, επομένως δεν υπήρχε παραφιλολογία για το αν ισχύει ή όχι (δείτε εδώ τι είχε πει).

Οι νέες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον τσακωμό της με τον Χρήστο Δάντη

Ο Χρήστος μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε ο ίδιος φρόντισε να μας μπερδέψει σχετικά με την παρεξήγηση και στη συνέχεια μέσα από μία ερωτική ανάρτηση, που έκανε για την καλή του έβαλε όσους πίστευαν ότι χωρίζει στη θέση τους.

"Δεν μας αφορά σήμερα ο τσακωμός μου με την Ασημίνα, είμαστε για άλλο λόγο εδώ", είχε πει ο Δάντης όταν ερωτήθηκε σε κοινωνική έξοδο.

Στη συνέχεια και η ίδια η Ασημίνα, μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα του Alpha την Τρίτη 13/12 εξηγώντας, πως είναι όλα καλά και πως από δική της αφέλεια δημιουργήθηκε αυτός ο ντόρος.

«Όχι δε μας χωρίζουν, εγώ είπα εκείνη την ημέρα, επειδή είχαμε τσακωθεί με τον Χρήστο για κάτι πολύ ασήμαντο και βγήκα και το είπα, ότι εκείνη την ημέρα είχαμε τσακωθεί. Έχει μεγαλοποιηθεί και έχει γίνει τεράστιο. Είναι ημέρα χαράς σήμερα, γιορτάζουμε τα γενέθλιά μου και θέλω να την περάσω μαζί του», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.