Εμφανίστηκε στα καλλιστεία με την κοιλιά της έξω - Το σώμα της Ελένης Μενεγάκη μετά την γέννηση της μικρής Λάουρας

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εμφανίστηκε στα καλλιστεία με την κοιλιά της έξω - Το σώμα της Ελένης Μενεγάκη μετά την γέννηση της μικρής Λάουρας

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA προχωρά σε διάφορες εξομολογήσεις σχετικά με τα συναισθήματά της, αλλά και την καθημερινότητά της με την οικογένειά της, η οποία είναι διαφορετική κάθε φορά.

Αρκετά συχνά, δηλαδή, αναφέρεται σε όσα ζει με τα παιδιά της μέσα στο σπίτι της με τον Μάκη Παντζόπουλο (δείτε εδώ τι της είπε ο Άγγελος Λάτσιου που ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά), αλλά κυρίως με τις μικρές της κόρες, οι οποίες βρίσκονται σε μία πολύ χαριτωμένη φάση σε αυτή την ηλικία που είναι τώρα.

Το σώμα της Ελένης Μενεγάκη μετά την γέννηση της Λάουρας

Την Τρίτη 20/12, η ίδια, λοιπόν, προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη σχετικά με την κόρη της, Λάουρα, αλλά αυτή τη φορά δεν είχε να κάνει τόσο με την μικρή, όσο με την ίδια και την γέννα. Πιο συγκεκριμένα, ένας συνεργάτης της εκπομπής θέλησε να παρουσιάσει ένα θέμα σχετικά με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και πως εκείνη είναι ο λόγος που η ηθοποιός αγόρασε ένα φόρεμα, της ξύπνησαν αναμνήσεις!

«Μια σταρ που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωσή είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, που είναι και πελάτισσά μου, κυρίως στο κατάστημα της Μυκόνου. Μπαίνοντας στο μαγαζί είδε μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μια δημιουργία Cinema, από τα καλλιστεία, και ρώτησε την πωλήτρια: "Ποια είναι η κοπέλα;". "Η Ελένη Μενεγάκη, μια σταρ της Ελλάδας" της απάντησε. «Τέλεια, δώστε μου το ρούχο!» είπε και το αγόρασε!».

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να εξιστορεί για το φόρεμα εκείνο το οποίο το είχε φορέσει στα καλλιστεία, λίγες ημέρες αφού γέννησε το παιδί της, την Λάουρα, αλλά δεν φαινόταν αφού η κοιλιά της ήταν τελείως επίπεδη. Μόλις έδειξαν την φωτογραφία της, όλοι έμειναν άναυδοι στο πλατό, διότι αυτή δεν είναι μία από τις συνηθισμένες φωτογραφίες μίας λεχώνας.

Ελένη Μενεγάκη έγκυος