«Μου ήρθε μαχαιριά στην καρδιά» - Η ανακοίνωση του Άγγελου Λάτσιου που τάραξε την Ελένη Μενεγάκη

«Μου είπε ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου ήρθε μαχαιριά στην καρδιά» - Η ανακοίνωση του Άγγελου Λάτσιου που τάραξε την Ελένη Μενεγάκη

Στα φετινά γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της σημερινής 16/12 της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη, τα οποία ο ίδιος γιόρτασε στην Άνδρο, έναν προορισμό πολύ αγαπημένο για ολόκληρη την οικογένεθα.

Η λαμπερή παρουσιάστρια συγκεκριμένα θέλησε να μιλήσει για την απόφαση του γιου της, να γιορτάσει πρώτη φορά τα γενέθλιά του, μακριά από την οικογένειά του, ταξιδεύοντας με την παρέα του και την κοπέλα του, Γαία Μερκούρη στην Άνδρο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχαν δημοσιεύσει στους λογαριασμούς τους στα social media).

«Όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι "Λάτσιος" και τους απαντούσα "είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη"; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις. Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι "βλέπω τα χείλη της Ελένης", "βλέπω το σουλούπι του Γιάννη". Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν», είχε πει σε μια από τις εκπομπές της η παρουσιάστρια.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στα φετινά γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια είπε: «Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε: “Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου”. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. “Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου”. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη.

Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: “Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα Χρόνια Πολλά”».