Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Ψηλός με γκρίζα μαλλιά και γυαλιά μυωπίας - Αυτός είναι ο αδερφός της Μπέττυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα

Ίσως και να είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε

Ψηλός με γκρίζα μαλλιά και γυαλιά μυωπίας - Αυτός είναι ο αδερφός της Μπέττυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα
NDP
News 20.12.2022 19:09
Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ματθίλδη είναι δύο αδερφές πολύ αγαπημένες, οι οποίες ασχολούνται και οι δύο με την υποκριτική, ενώ η πρώτη και με την παρουσίαση, καθώς την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στο κανάλι του OPEN, μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Μπορεί η κάθε μία να έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια (δείτε εδώ την 18χρονη κόρη της Ματθίλδης), ωστόσο ποτέ δεν ξεχνούν η μία την άλλη και πάντα βρίσκουν χρόνο για να τα πουν και να βρεθούν γενικότερα. Δεν είναι, όμως, μόνες. Έχουν και έναν αδερφό, τον οποίο βλέπουμε σπάνια και είναι η απόδειξη πως το ταλέντο σε αυτή την οικογένεια είναι πηγαίο.

Αυτός είναι ο αδερφός της Μπέττυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα

Ο ίδιος είναι καλλιτέχνης και ασχολείται με την ζωγραφική και πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε τα εγκαίνια της έκθεσής του, όπου βρέθηκαν και οι αδερφές του, με τους τρεις τους να φωτογραφίζονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr.

«Στηρίζουμε πάντα την οικογένεια, είμαστε όλοι του καλλιτεχνικού. Με τον αδελφό μου άρχισα να κάνω παρέα πιο μεγάλη. Λόγω της διαφορά ηλικία 8 χρόνια, με την Ματθίλδη ήμασταν πιο κοντά, ήμασταν και δύο κορίτσια. Όταν άρχισα να μεγαλώνω και έφτασα στην εφηβεία, τότε ήρθα πιο κοντά με τον αδελφό μου και κάναμε παρέα και με τους φίλους του», είπε χαρακτηριστικά η "οικοδέσποινα" από το OPEN.

Αδέρφια Μαγγίρα

Μπέττυ Γιώργος Ματθίλδη Μαγγίρα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν βγήκε τελευταία στιγμή ο καλεσμένος του Ποιος είναι Πρωινιάτικα - Η ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Ημίγυμνη με κουραμπιέδες να καλύπτουν τον στήθος της - Η "καυτή" ανάρτηση της Μπέτυς Μαγγίρα

Share