«Είδα σε εκείνον τον μπαμπά μου» - Συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της ΕΡΤ

Η άγνωστη σχέση του με τον καλεσμένο του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είδα σε εκείνον τον μπαμπά μου» - Συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της ΕΡΤ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά έχουν ζήσει πολλά στην εκπομπή του στο κανάλι της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, παρόλο που είναι στον αέρα μόλις λίγους μήνες (δείτε εδώ την καλεσμένη που έκανε παρατήρηση στον παρουσιαστή επειδή την διέκοψε).

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι στιγμές συγκίνησης, όπως ήταν και η σημερινή (20/12). Πιο συγκεκριμένα, ως καλεσμένοι βρέθηκαν στο πλατό ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου και η σύζυγός του, Νατάσα Ασίκη, και ο παρουσιαστής θέλησε να προχωρήσει σε μία εξομολόγηση για την σχέση του με τον συγκεκριμένο άνδρα, αποκαλύπτοντας πως του θυμίζει τον πατέρα του.

Η συγκινητική στιγμή του Φώτη Σεργουλόπουλου στον αέρα της ΕΡΤ

«έχουμε συνδεθεί παλαιότερα με μια συνεργασία που είχαμε κάνει στις αρχές του ’90. Είχαμε κάνει τότε μια σχέση οικογένειας. Για τον Αντώνη περίμενα να είναι ένας σκληρός άνθρωπος αλλά συνάντησα έναν άνθρωπο τόσο τρυφερό. Είδα στον Αντώνη τον μπαμπά μου, χωρίς να έχει την ηλικία του πατέρα μου, με είχε σαν παιδάκι του», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε πάει μια περιοδεία, είχαμε κάνει ταξίδι μέχρι την Αλεξανδρούπολη, είχαμε πάει μαζί στη Σαμοθράκη, είχαμε πάει μαζί σε στρατόπεδο και παίξαμε στην Αλεξανδρούπολη».

«Τον είχα όμως για σκληρό γιατί, ναι μεν είχε κάνει την Παραγγελιά, αλλά είχε κάνει και μια μεγάλη θεατρική επιτυχία με τον Φονιά του Μήτσου Ευθυμιάδη», πρόσθεσε ακόμα, με εκείνον να συμπληρώνει χιούμορ: «Είχαμε σκοτώσει και καμιά εικοσαριά με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στον Κόκκινο Κύκλο. Όλα μαζί».