Ένας μικρός παράδεισος για την κόρη τους - Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς στόλισαν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο χρόνος που πέρασε ήταν ένας χρόνος απόλυτης ευτυχίας για την Άννα Μπεζάν και τον Δημήτρη Παππά, καθώς η πρώτη έμεινε έγκυος και πριν από λίγους μήνες οι δυο τους έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η ζωή τους από εκείνη τη στιγμή άλλαξε για πάντα (δείτε εδώ την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία).

Η νεαρή καλλονή ηθοποιός μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα ως μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως κι ένα συγκλονιστικό βίντεο από την ώρα του τοκετού και πριν από λίγες ημέρες η τρυφερή μανούλα προχώρησε σε μία μεγάλη ανακοίνωση μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ποιος θα βαφτίσει την μικρή τους πριγκίπισσα.

Αναδημοσίευσε, δηλαδή, την φωτογραφία της μέλλουσας νονάς του παιδιού της, Χριστίνας, η οποία έγραφε χαρακτηριστικά στο Instagram story της:

«Σου υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου πώς σε ότι κι αν χρειαστείς θα είμαι πάντα εκεί. Σας ευχαριστώ που μου κάνετε την τιμή να γίνω η νονά της μικρής Χριστίνας μας».

Αυτή είναι η νονά του παιδιού της Άννας Μπεζάν & του Δημήτρη Παππά

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Άννας Μπεζάν και του Δημήτρη Παππά

Βέβαια, αυτές τις ημέρες όλη η οικογένεια έχει μπει σε κλίμα Χριστουγέννων αφού είναι πιο κοντά από ποτέ και έτσι η ίδια προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση μέσα από το προφίλ της. Δημοσίευσε, λοιπόν, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τον σύζυγό της στο σαλόνι τους και οι φαν της εντυπωσιάστηκαν.

Είναι ψηλό, χιονισμένο και σε αυτό έχουν τοποθετήσει λευκά και χρυσά στολίδια που χάνονται μέσα στο "χιόνι", με το αστέρι ωστόσο να ξεχωρίζει. Μπροστά από αυτό έχουν αφήσει έναν μικρό Άγιο Βασίλη και μία πολική αρκούδα για να ολοκληρώσουν την διακόσμηση.

Άννα Μπεζάν Δημήτρης Παππάς δέντρο
Instagram / Άννα Μπεζάν