Γυμνή, τυλιγμένη σε ημιδιαφανές σεντόνι η Ιωάννα Τούνη - Η νέα φωτογραφία στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Νιώθει ότι είναι σε κάποιο παραμύθι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα μπορεί να γεννήσει, γι' αυτό και, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει ήδη ετοιμάσει τα πράγματα που είναι απαραίτητα για το μαιευτήριο, αλλά και για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μωρό της.

Όμως, δεν θα ήταν η Τούνη, αν δεν είχε διοργανώσει μία φωτογράφιση υπερπαραγωγή για να γιορτάσει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της. Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσε άλλη μία εικόνα της, με την ίδια τυλιγμένη σε σεντόνι ημιδιαφανές, ενώ εκείνη δεν φορούσε ούτε ίχνος ρούχου, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μία πολύ μακριά αλογοουρά. Τις προάλλες, που έδωσε ένα hint από τις υπόλοιπες φωτογραφίες, φάνηκε ξανά γυμνή καλυμμένη με χρυσόσκονη.

Η γυμνή ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Η πιο παραμυθένια φωτογραφία εγκυμοσύνης», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με like και σχόλια θαυμασμού.

Ιωάννα Τούνη έγκυος
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Αυτές είναι οι τελευταίες λιγούρες της εγκυμονούσας

Όσο κοντεύει ο καιρός βλέπουμε, πως η Ιωάννα κάνει όλο και λιγότερα από αυτά, που μας είχε συνηθίσει, αφού όπως περιγράφει το σώμα της έχει βαρύνει πολύ και κουράζεται πάρα πολύ εύκολα.

Μια λοιπόν από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι να κάθεται στο υπέροχο διαμέρισμά της και μάλιστα να απολαμβάνει κάποιο φαγητό από έξω και πολύ περισσότερο σοκολάτες και άλλα γλυκίσματα.

Μέσα από ένα - από τα πολλά - stories στο instagram, που έκανε είδαμε πως λίγο πριν έρθει ο διάδοχος στη ζωή της εκείνη δε σταματάει να τρώει γλυκά του εμπορίου, χωρίς καμία τύψη, αφού σε λίγο καιρό από τώρα αυτές οι συνήθειες μπορεί και να αποτελούν παρελθόν.