Με αποκαλυπτικό μπούστο στα γενέθλια του Βαγγέλη Σερίφη - Η λαμπερή εμφάνιση της Στικούδη στο πάρτι του άντρα της

Πολύ ευτυχισμένο το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη είναι σε μία πολύ ισορροπημένη φάση της ζωής της, αφού μαζί με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον ερχομό του γιου τους, να τους συμπληρώνει (δείτε εδώ τις εκπομπές που θέλει να παρουσιάσει μαζί του η Στικούδη).

Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και μέσα από εμφανίσεις, που κατά καιρούς κάνει μαζί τους βλέπουμε να έχουν κοινό τρόπο ντυσίματος, με τη μουσική να είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία, που τους ενώνουν.

«Ο Βαγγέλης δεν μου έχει πάρει μονόπετρο, ούτε μου παίρνει δώρο κοσμήματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη και με αφορμή τη δήλωσή της αυτή, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Βαγγέλη Σερίφη για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του.

«Η πρόταση γάμου δεν είναι έθιμο ελληνικό. Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο. Η πρόταση γάμου είναι που πήγα κοστουμαρισμένος με γλυκά στην πεθερά μου και κάναμε την... «ξήγα» που λέγαμε παλιά στην Ελλάδα», είχε πει χαρακτηριστικά η Στικούδη.

Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα εκτός από τις οικογενειακές υποχρεώσεις έχει καταπιαστεί και με πολλά άλλα πράγματα, όμως πάντα σε ό,τι και αν κάνει δείχνει λαμπερή και ευδιάθετη.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στα γενέθλια του συζύγου της

Σε μία τέτοια φάση την είδαμε λοιπόν και το βράδυ της Τρίτη 20/12 καθώς διοργανώθηκε ένα πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της, στο οποίο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.

Η Στικούδη για άλλη μία φορά είχε επιλέξει να είναι εντυπωσιακή και μοντέρνα ντυμένη με το μαύρο μπλουζάκι της σε συνδυασμό με το τζιν παντελόνι, που έβαλε να της πηγαίνουν τέλεια.

Στικούδη πάρτι