Για 13η ημέρα σε καραντίνα ο Γιώργος Παπαδάκης - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Η ανακοίνωση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για 13η ημέρα σε καραντίνα ο Γιώργος Παπαδάκης - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να είναι πλήρως εμβολιασμένος, καθώς φοβόταν πολύ λόγω υγείας μην κολλήσει κορωνοϊό, τελικά... νοσεί και βρίσκεται για 13 ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι του (δείτε τι συμβαίνει με την σύζυγό του). Μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορωνοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροί. Έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω», είχε αποκαλύψει ο γιος του σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη

Σήμερα 21/12 ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε στον αέρα της εκπομπής του Καλημέρα Ελλάδα μέσω skype και μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του, καθώς βγαίνει ακόμη θετικός στα τεστ.

«Ακόμη βγαίνω θετικός. 13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός. Σήμερα θα πάω να κάνω και μοριακό και κάτι που είπαν ότι θα μου μετρήσουν… Να δούμε κατά πόσο είμαι θετικός ή δεν είμαι… Έχω πήξει Μαρία, δεν αντέχω άλλο» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Σήμερα σου έχουμε μια έκπληξη μπας και σπάσει η γκίνια και αύριο είσαι εδώ» σχολίασε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον παρουσιαστή να της απαντά: «Μακάρι και θα ρωτήσω την έκπληξη που έχεις, πως τα κατάφερα εγώ 5 φορές εμβολιασμένος να την πατήσω και να είμαι 13 μέρες θετικός; Θα το ρωτήσω, γιατί πρέπει να μου απαντήσουν. Να απαντήσει η επιστήμη και όχι ο παθών».