Ερωτική απόδραση λίγο μετά το Madwalk - Χρουσαλά και Πατίτσας ποζάρουν αγκαλιά με δελφίνια στο Ντουμπάι

Έφυγαν οι δύο τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η επιστροφή της Μαριέττας Χρουσαλά μέσα από την παρουσίαση του Madwalk 2022 θύμισε και πάλι σε πολλούς τα χρόνια, που η γυναίκα έκανε μεγάλη καριέρα με την παρουσίαση εκπομπών στη τηλεόραση.

Η απόφασή της αυτή να εκτεθεί και πάλι στο γυαλί αλλά και μπροστά σε κόσμο, ήταν δική της και φυσικά στηρίχθηκε από την οικογένειά της, που βρέθηκαν στο σημείο για να τη στηρίξουν.

«Υπήρχαν προτάσεις που συζήτησα με τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά δεν ευδοκίμησαν για διαφορετικούς λόγους» ανέφερε αρχικά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Ενώ όσον αφορά το μέλλον της στην τηλεόραση. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Ο σύζυγός μου θα έρθει απόψε εδώ. Με τα χρόνια η σχέση μου με τον άντρα μου δυναμώνει. Είναι ο καλύτερος μου φίλος», είχε πει η Μαριέττα Χρουσαλά (δείτε εδώ την περιουσία του Πατίτσα).

Μετά λοιπόν από την εμφάνισή της στο event (δείτε εδώ τα αστραφτερά ρούχα της) αποφάσισε να αφήσει για λίγες ημέρες την Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της Λέων Πατίτσα.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Χρουσαλά και του Πατίτσα στο Ντουμπάι

Το ζευγάρι με αναρτήσεις, που κάνει καθημερινά στα social media δείχνει, πως τα περνάει στο Ντουμπάι, στο προορισμό, που επέλεξε ενώ πίσω στην Ελλάδα έχει τελείως διαφορετικό καιρό.

Εκείνοι ωστόσο έχουν πάρει μαζί τους τα καλοκαιρινά τους ρούχα και ποζάρουν σε αξιοθέατα της περιοχής, όπως εντυπωσιακή είναι και η φωτογραφία του Πατίτσα μέσα σε πισίνα με δελφίνι.

Χρουσαλά - Πατίτσας
Πατίτσας