«Το έχω ζήσει το εργάκι...» - Ο Παπανώτας ''γύρισε'' τη μπιφτέκα μετά το κράξιμο για την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι λέει τώρα για εκείνη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το έχω ζήσει το εργάκι...» - Ο Παπανώτας ''γύρισε'' τη μπιφτέκα μετά το κράξιμο για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πρόσωπα, που έχουν δεχτεί πολύ πόλεμο αναφορικά με την παρουσία της στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα μετά την απόφασή της να μείνει ένα διάστημα εκτός.

Μέσα από το Happy Day του Alpha μάλιστα έχουμε ακούσει πολλά και διαφορετικά σχόλια για την ξανθιά παρουσιάστρια, με το πιο πρόσφατο της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχετικά με τους συνεργάτες, που της είχε πάρει η Μαλέσκου (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί).

Παράλληλα ο Δημήτρης Παπανώτας από τη μεριά του δεν ήταν λίγες οι φορές, που την είχε σχολιάσει αρνητικά σχετικά με τις δυνατότητες της στα τηλεοπτικά και το πως χειρίστηκε την ευκαιρία, που της έδωσε ο ΣΚΑΪ.

Και εκεί λοιπόν, που όλοι είχαν πιστέψει, πως ο δημοσιογράφος δεν τη συμπαθεί καθόλου η ανατροπή ήρθε μέσα από μία κοινή φωτογραφία τους το βράδυ της Τρίτης 20/12 και μάλιστα με τις δηλώσεις του για εκείνη την Τετάρτη 21/12 στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Όταν έχεις χιούμορ, γιατί εγώ με χιούμορ έκανα photobombing, όλα έρχονται πιο ομαλά. Δεν μου είπε τα παράπονά της, της είπα εγώ τα παράπονά μου. Το θέμα είναι το εξής, γιατί είχαμε και οι δύο μία λάθος εντύπωση… Επειδή το έχω ζήσει το εργάκι… Αν σου περιγράφει μία κατάσταση που έχεις ζήσει κι εσύ, καταλαβαίνεις», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πολλές φορές μπορείς κι εσύ να είσαι σε μία φάση της ζωής σου που να νιώθεις κυνηγημένος και ότι όλοι σε πολεμάνε και σου πάνε κόντρα, ενώ δεν είναι έτσι, γιατί φαντάζομαι ότι όταν είσαι σε έναν σταθμό που σε πληρώνει, ένας είναι ο κοινός στόχος: να πάτε καλά κι εσύ και η εκπομπή», είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή