«Λίγο σαν να το ευτελίζουμε το πράγμα...» - Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα για την σεξουαλική του ζωή

Κάτι τον χάλασε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Λίγο σαν να το ευτελίζουμε το πράγμα...» - Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα για την σεξουαλική του ζωή

Ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω όσων είπε για την υπόθεση Λιγνάδη και Φιλιππίδη, προχώρησε πριν από λίγες ημέρες σε μία αποκάλυψη για την σεξουαλική του ζωή, αναφερόμενος στο ότι έχει "πειραματιστεί" και με γυναίκες και με άνδρες. Όμως, παραχώρησε και μία δεύτερη συνέντευξη κατά την οποία έδινε περισσότερες λεπτομέρειες, εξηγώντας πως μόνο με άντρες που είναι φίλοι του έχει προχωρήσει.

«Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας – κοινούς αυνανισμούς και τέτοια –, αλλά τότε δεν είχα νιώσει κάποια έλξη προς το ανδρικό φύλο. Νομίζω πως αυτό προέκυψε λίγο πιο μετά σαν έρευνα, εκεί στα 22», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δε θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει».

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα

Το απόσπασμα αυτό παρουσιάστηκε, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 21/12 στο Mega Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός θέλησε να αναφέρει δημόσια την άποψή του για το όλο θέμα, εξηγώντας πως του φάνηκε περίεργη αυτή η δήλωση, όχι επειδή αποκάλυψε πως είναι bisexual, αλλά επειδή εστιάζει στο κομμάτι των φίλων.

Βέβαια, τόνισε πως δεν θα ήθελε οι δηλώσεις του να παρεξηγηθούν, γι' αυτό προσπάθησε να μιλήσει με όσο πιο όμορφο τρόπο μπορούσε. Οι υπόλοιποι συνεργάτες του, ωστόσο, θεώρησαν πως δεν είχε δίκιο και πως για να προβεί κανείς σε κάτι τέτοιο με φίλους, ένιωσε πως μπορούσε να το κάνει χωρίς να κριθεί και πως υπήρχε μία ασφάλεια.

«Εμένα κάπως μου κάνει, ρε παιδιά. Θέλω να πω το εξής. Μπράβο του που έχει και αυτές τις εμπειρίες που λέει για έρευνα, αλλά αυτό το είχα πολλούς φίλους γκέι και πήγαινα μόνο με τους φίλους μου, μου κάνει λίγο σαν να το ευτελίζουμε το πράγμα. Δηλαδή, ότι, δεν θέλω να παρεξηγηθώ κιόλας, έκανε ψυχικό για τους φίλους του. Το ότι προσπαθεί να κερδίσει την εμπειρία επειδή είχε φίλους γκέι, αυτό καταλαβαίνω εγώ», είπε χαρακτηριστικά δίνοντας έμφαση στο ότι γενικότερα δεν αισθάνεται έλξη για άλλους άντρες.

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη προσπάθησε να του εξηγήσει πως μάλλον αισθανόταν ασφάλεια στο φιλικό του περιβάλλον και γι' αυτό συνέβη μόνο με τα οικεία του πρόσωπα.