«Κοίτα, πάντα ήταν όμορφη, αλλά...»: "Τα βρήκαν" ο Δημήτρης Παπανώτας και η Αφροδίτη Γραμμέλη - Στάζει μέλι για την δημοσιογράφο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κοίτα, πάντα ήταν όμορφη, αλλά...»:

Σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή (20/12) για τον Δημήτρη Παπανώτα, διότι η συνεργάτιδά του, Σταματίνα Τσιμτσιλή, κανόνισε συνάντηση με την φίλη της, Αφροδίτη Γραμμέλη, με την οποία ο ίδιος είχε έρθει σε ρήξη στο παρελθόν, και αυτή η κουβέντα κατέληξε σε μία πολύ όμορφη συμφιλίωση ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, ο πανελίστας του Happy Day εξήγησε πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομορφιά της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα της εκπομπής Πρωινό μας, καθώς έχει "παραγίνει" το τελευταίο διάστημα και, μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου κατάφερε να αποκτήσει και ένα βίντεο από αυτή τη στιγμή.

Η συμφιλίωση του Δημήτρη Παπανώτα και της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Χθες ήρθε η αγαπημένη μου, Αφροδίτη Γραμμέλη, να κάνουμε συζήτηση και λέω: "Ευκαιρία είναι τώρα για την μεγάλη συμφιλίωση, Τίνα πάτα rec" και υπάρχει και σχετικό βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι ήσουν πολύ θερμός μαζί της και χάρηκα», είπε η παρουσιάστρια.

Και τότε εκείνος απάντησε: «Πάτησες και στην αδυναμία μου πάνω. Η αδυναμία μου είναι ότι έχει γίνει μοντέλο. Μετά το μοντέλο Μαίρη που έχουμε πάνω, έχουμε το μοντέλο Αφροδίτη».

«Επειδή είναι πολύ όμορφη, δεν τσακώνεσαι;», τον ρώτησε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με εκείνον να συμπληρώνει: «Κοίτα, πάντα ήταν όμορφη, αλλά είναι πάρα πολύ τελευταία».

Φυσικά, οι υπόλοιπο άρχισαν να του πετάνε σπόντες και για την Μαρία Σολωμού με την οποία κοντραρίστηκε πριν από λίγες ημέρες, διότι ύστερα από το σχόλιό του για εκείνη και τον Mente Fuerte, η ίδια φάνηκε να είναι έξαλλη μαζί του και δεν συγκρατήθηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε. Βέβαια, εκείνος θεωρεί πως δεν είπε τίποτα κακό εις βάρος της και πως δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης.