Εκτός "Ώρα Ελλάδος" ο Δημήτρης Καμπουράκης - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός

Πριν από ένα μήνα περίπου έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Καμπουράκης πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του και βρέθηκε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να λείπει για λίγες ημέρες από την εκπομπή του στο κανάλι του OPEN, Ώρα Ελλάδος, αφήνοντας τον Παναγιώτη Στάθη στο τιμόνι.

Την Τετάρτη 21/12, όμως, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο ίδιος απουσίαζε ξανά από το πλατό του σταθμού και ο συνάδελφός του ανακοίνωσε τα δυσάρεστα, προσπαθώντας να καθησυχάσει το κοινό σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Καμπουράκη

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως αντιστράφηκαν οι ρόλοι τις προάλλες, καθώς έλειπε ο Παναγιώτης Στάθης. Ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για αυτό και έπρεπε να μείνει στο σπίτι και να μην δώσει το παρών στο πλατό.

«Είναι λίγο αρρωστούλης», είπε τότε η Χρύσα Φώσκολου, ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης απάντησε: «Ο Παναγιώτης είναι… τούμπανο! Κόλλησε κορωνοϊό».

«Όλη την εβδομάδα έτσι θα το πάμε, παρεούλα», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Ο Δημήτρης έχει μια μικρή αδιαθεσία. Μικρή αδιαθεσία, μια χαρά είναι τα πράγματα. Επιστρέφει άμεσα λέω εγώ. Περαστικά. Αύριο θα είναι εδώ λογικά. Δεν είναι τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο συμπαρουσιαστής του.