Θεοφανία Παπαθωμά: Η μία πιο χαριτωμένη από την άλλη - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τις μικρές της κόρες

Ενθουσιασμένες με τις τούλινες φούστες τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Θεοφανία Παπαθωμά, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο στο κανάλι του MEGA (δείτε εδώ αποκλειστικές αποκαλύψεις για τον ρόλο της), είναι μία σπουδαία ηθοποιός, η οποία προτιμά να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της μόνο για τα επαγγελματικά της επιτεύγματα και όχι για την προσωπική της ζωή.

Παρόλα αυτά, είναι γνωστό πως η ίδια έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους στη ζωή της, πρώτα, δηλαδή, παντρεύτηκε τον Πασχάλη Τσαρούχα το 2006 και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Αχιλλέα, που έχει γίνει ολόκληρος άντρας, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας το 2013 με τον Γρηγόρη Πετράκο, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, οι οποίες είναι πέντε και επτά ετών αντίστοιχα. Βέβαια, υπήρχε και άλλος ένας πολύ μεγάλος έρωτας πριν από τους δύο άντρες.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Θεοφανίας Παπαθωμά με τις δύο κόρες της

Οι δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την οικογένειά της, λοιπόν, είναι σπάνιες, γι' αυτό και μόλις ο φακός του youweekly την εντόπισε στους δρόμους της Αθήνας μαζί με τα δύο μικρότερα παιδιά της, την απαθανάτισε. Η ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες παρουσίασης του παραμυθιού που έγραψε το οποίο φέρει τον τίτλο “Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη;”, γεγονός από το οποίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μικρές της αγάπες.

Οι δυο τους φαινόντουσαν πολύ ενθουσιασμένες και φορούσαν τούλινες φούστες, γιορτινές, ενώ η μητέρα τους φορούσε ένα μακρύ μπεζ παλτό, τζιν παντελόνι και από μέσα ένα μπλουζάκι, ζιβάγκο, στην ίδια απόχρωση με το παλτό, που έκανε αντίθεση και με τα παπούτσια της που είναι μαύρα. Τα μαλλιά της ήταν λυτά, μόνο πιασμένα στο γύρω από το πρόσωπό της, ενώ ήταν ελαφριά βαμμένη.

Θεοφανία Παπαθωμά παιδί

Θεοφανία Παπαθωμά κόρη

Θεοφανία Παπαθωμά κόρες

Θεοφανία Παπαθωμά παιδιά