Μαρία Μπακοδήμου: Στόλισε το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της - Όλο φινέτσα το σπίτι της στην Εκάλη

Οι αναρτήσεις της στo instagram

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @mariabacodimou)
(instagram / @mariabacodimou)

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι γιορτινές μέρες, τόσοι διάσημοι κύριοι και κυρίες στολίζουν τα σπίτια τους και τα πληθαίνει το εορταστικό "mood". Αφού είδαμε τον rock στολισμό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου (δείτε τον εδώ) και τον ρομαντικό στολισμό του Αντώνη Λουδάρου (δείτε εδώ πως στόλισε), ήρθε και η σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια του «Γειά σου» που την απολαμβάνουμε στην συχνότητα του ΣΚΑΪ, βρήκε λίγο χρόνο για το σπίτι της και το στόλισε γεμίζοντας με κόκκινα και χρυσά στολίδια, μετατρέποντας το σε παλάτι... καθαριότητας, μιάς και είναι γνωστό το πόσο τακτική είναι.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου σε εορταστικό κλίμα, μας "άνοιξε" το σπίτι της και μας έδειξε τον στολισμό που έκανε στο σπίτι της, καθώς επίσης και το πελώριο χριστουγεννιάτικό της δέντρο. Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε στόρι με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της.

Η ίδια ζει σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στην περιοχή της Εκάλη, με τα δύο παιδιά της, Νικήτα και Άρη, σε μία σύγχρονη μονοκατοικία, με μεγάλο κήπο και πισίνα. Φανταστείτε το στολισμένο με λαμπάκια, πανέμορφα κόκκινα στολίδια και διάχυτες κάτσες με τον Άγιο Βασίλησχεδιασμένο πάνω τους; Με μια λέξη... παραμυθένειο.


Είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερο γούστο και είναι πάντα εντυπωσιακή, χωρίς υπερβολές.

Λίγα λόγια για την Μαρία Μπακοδήμου

  • Γεννήθηκε το 1965 στο Μεσολόγγι όπου έζησε μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών, ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Αθήνα.
  • Σε ηλικία 18 ετών πέρασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ξεκινώντας τις σπουδές της.
  • Έκανε το ντεμπούτο της, την Πρωτοχρονιά του 1991 συμμετέχοντας στο θεατρικό μέρος του πρωτοχρονιάτικου show του ΑΝΤ1, «Καζαμίας '91».
  • Το 1998 ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο παρουσιάζοντας μαζί τη τρίτη σεζόν της εκπομπής «Κάτσε Καλά» στον ΑΝΤ1.
  • Το 1999 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με ένα μικρό ρόλο στη ταινία του Νίκου Περάκη, «Θηλυκή εταιρεία».