Αγκαλιασμένοι και ηλιοκαμένοι μπροστά από την θάλασσα - Η τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την γιορτή του Θέμη Σοφού

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την γιορτή του έχει σήμερα, Τετάρτη 21/12, ο Θέμης Σοφός, ο σύζυγος της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2011 και έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη - Εφραίμ. Η διάσημη παρουσιάστρια του ALPHA και της εκπομπής Happy Day, λοιπόν, θέλησε να του ευχηθεί στον αέρα, ωστόσο στη συνέχεια του έκανε μία ακόμη αφιέρωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως γιορτή έχει και ο Θέμης Μάλλης, ο αρχισυντάκτης της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ντύθηκε και στολίστηκε μόνο για πάρτη του.

«Θέλω να πω χρόνια πολλά στον αντρούλη μου, στον άντρα μου, Θέμη Σοφό. Του Θεμιστοκλέως σήμερα 21 Δεκεμβρίου. Αν έχετε και εσείς έναν Θέμη στην καρδιά σας και στη ζωή σας μην τον ξεχάσετε. Το λέω γιατί είναι μια γιορτή που είναι τόσο δημοφιλής και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέλνοντας τις ευχές της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την γιορτή του Θέμη Σοφού

Αφού τελείωσε η εκπομπή και επέστρεψε στο σπίτι της, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της δίπλα στον καλό της από το καλοκαίρι, με τα πρόσωπά τους ενωμένα, δίπλα από την θάλασσα, όταν ακόμα ήταν ηλιοκαμένοι και έγραψε: «Happy Nameday», με αποτέλεσμα τα μηνύματά της να γεμίσουν με ευχές για τον άντρα της ζωή της από φίλους, συγγενείς, αλλά και κόσμο που απλώς την ακολουθεί στα social media.

Φαίνονται πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη.

Θέμης Σοφός Σταματίνα Τσιμτσιλή