Θα αποχωριστεί τη Σκαφιδά; Η όλο νόημα απάντηση του Δήμα για τη συμμετοχή της συντρόφου του στο Survivor all star

Γελούσε με ύποπτο τρόπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα, οι οποίες ακούστηκαν την Τετάρτη 21/12 με τον αθλητή να μη μιλάει μόνο για τον εαυτό του (δείτε τον εδώ σε έξοδο με τον γιο και τη σύντροφό του).

Είναι γνωστή η σχέση του με την εξίσου αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία ουσιαστικά τον συμπλήρωσε μετά τη μεγάλη απώλεια της πρώην συζύγου του Δήμα:

«Και εγώ και η Αφροδίτη σαν αθλητές αυτό πρεσβεύουμε. Θέλουμε να δώσουμε στη νέα γενιά τα φώτα μας από τις εμπειρίες μας. Ξεκίνησα δειλά δειλά να γράψω την αυτοβιογραφία μου και όλο το βιβλίο έχει δυνατά σημεία και δυσκολίες όπως και τα παιδικά μου χρόνια. Όπως ήταν η μετάβαση μου στην Ελλάδα. Τα πιο δύσκολα είναι οι απώλειες οι οποίες είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς.

Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε», είχε αναφέρει σε άλλη συνέντευξη ο Πύρρος Δήμας.

Να θυμίσουμε εδώ, πως τη σύντροφό του την είχαμε δει να συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία και σε κύκλο του Survivor με πολλούς να είναι εκείνοι, που τη θέλουν ανάμεσα στους παίκτες, που θα αποχωρήσουν για το All star παιχνίδι, που θα ξεκινήσει προσεχώς.

Η ενόχληση του Πύρρου Δήμα για ερώτηση σχετική με τη σύντροφό του

«Το βιβλίο και η ζωή μου έχει πολλές δυσκολίες. Δε μου χαρίστηκε τίποτα. Όλα αυτά που κατέκτησα, τα κατέκτησα με πολλή κούραση και πολύ πόνο αλλά η απώλεια της γυναίκας μου είναι το πιο συγκινητικό κομμάτι για μένα. Είναι κάτι το οποίο δεν ξεπερνιέται όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ουδέν σχόλιο (απάντησε σε ερώτηση για τη σύντροφό του)», είπε ο Πύρρος Δήμας.