Κάθε γωνία και ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο - Εντυπωσιάζει ο στολισμός στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Άφωνη η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάθε γωνία και ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο - Εντυπωσιάζει ο στολισμός στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί να άργησε, ωστόσο, στόλισε και κατάφερε να εντυπωσιάσει. Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τους συνεργάτες της στόλισαν στο κλίμα των Χριστουγέννων το πλατό της εκπομπής της στο MEGA και όπως είδαμε σε κάθε γωνιά του, είχαν τοποθετήσει και από ένα δέντρο.

Πρώτη φορά η παρουσιάστρια άργησε τόσο πολύ, όμως όπως άλλωστε είχε πριν πριν μερικές εβδομάδες «Εγώ αν δεν κρυώσει ο καιρός… Κάθε βδομάδα λέω θα στολίσω δέντρο και ούτε αυτή τη βδομάδα στολίζω. Εγώ το έχω βάλει στο μυαλό μου κάθε χρόνο, που ούτως ή άλλως το κάνω. Για την Αθήνα μιλάω. Ο καιρός δεν έχει χαλάσει. Τις προηγούμενες χρονιές γύρω στις 20 Νοεμβρίου είχε έντονο καιρό. Δηλαδή θυμάμαι ότι ένα τζάκι στο στόλισμα του δέντρου το ανάβαμε. Είναι αλλιώτικος ο καιρός φέτος».

Ο εντυπωσιακός στολισμός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Όπως είδαμε σε κάθε γωνία υπήρξε και ένα στολισμένο δέντρο, ενώ διάφορα άλλα στολίδια κοσμούσαν το χώρο. Τα χρώματα έδεναν αρμονικά στο χώρο και γενικά το σκηνικό ήταν πολύ "ζεστό" και εντυπωσιακό (δείτε το δέντρο που στολίζουν με τον Ματέο κάθε χρόνο).

Στο πλατό στόλισε, στα Άχλα όμως κυκλοφορούσε με κοντομάνικα

Πριν λίγες ημέρες, με το σύζυγό της, έφυγαν ένα μικρό ταξιδάκι στο αγαπημένο νησί της καρδιάς τους, την Άνδρο, στην οποία διαθέτουν και ένα εξοχικό σπίτι. Όπως έχει πει η παρουσιάστρια ο καιρός δεν είναι χειμερινός με αποτέλεσμα να θέλουν να απολαύσουν την θάλασσα.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην παραλία που έχουν κάτω από το σπίτι τους και την δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την λεζάντα που την συνόδευσε να φανερώνει πόσο όμορφα περνάει και πόσο της αρέσει να πηγαίνει εκεί με τον καλό της, ακόμη και τον χειμώνα που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι πάντα ιδανικές.

«Κάτι τέτοιες μέρες στο νησί είναι όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της κάνει like και να σχολιάσει την ανάρτησή της.

Ελένη Μενεγάκη Άνδρος