Η κόρη τους έχει μεγαλώσει πολύ - Τα πρώτα Χριστούγεννα της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου ως οικογένεια

Το γιόρτασαν με μία φωτογράφιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τζούλια Νόβα
Instagram / Τζούλια Νόβα

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από εκείνη που γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό πάρτι που της ετοίμασαν) και η Τζούλια Νόβα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο αποφάσισαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τον πιο ωραίο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, όσο η μικρή τους είναι ακόμα μωρό, θέλουν να έχουν αποτυπώσει πολλές από τις οικογενειακές τους στιγμές, ώστε όταν μεγαλώσει να μπορούν να τις δείχνουν τι έκανε και πως συμπεριφερόταν. Επομένως, σκέφτηκαν πως έπρεπε να απαθανατίσουν και τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως οικογένεια και κανόνισαν να φωτογραφηθούν μπροστά από το δέντρο ντυμένοι με όμορφα και γιορτινά ρούχα.

Η χριστουγεννιάτική οικογενειακή φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου με την κόρη τους

Το ζευγάρι, βέβαια, ήταν ντυμένο στα μαύρα και την παράσταση έκλεβε το παιδάκι τους που φορούσε ένα κόκκινο βελούδινο φόρεμα, με λευκές λεπτομέρειες για να ταιριάζει απόλυτα στο θέμα. Οι τρεις τους, λοιπόν, γελούν στην κάμερα και φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

«Η οικογένεια δεν είναι απλά σημαντική. Είναι τα πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί για αυτή την όμορη περίοδο στη ζωή όλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προάλλες ανακοίνωσε μερικά πολύ ευχάριστα νέα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, η οποία περιέχει ένα full time πρόγραμμα, καθώς τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ φυσικά έχει και την κορούλα της.

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα αυτό το καιρό, όπως ανακοίνωσε, ετοιμάζει να ανοίξει την άνοιξη μία δική της επιχείρηση, με noodles και sushi, με την ίδια να είναι φανερά ενθουσιασμένη μιας και περίμενε χρόνια να κάνει κάτι αντίστοιχο.