Βγαλμένο από παραμύθι - Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου

Έκλεισε τα 1!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγαλμένο από παραμύθι - Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε χθες, Δευτέρα 12/12 η κόρη της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου για αυτό και οι περήφανοι διοργάνωσαν ένα παραμυθένιο πάρτι για τη μονάκριβή τους, που έγινε ενός!

Η παρουσιάστρια και πανέμορφη μαμά ήταν συγκεκριμένα αυτή που οργάνωσε το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Δάειρας και όπως είδαμε μέσα από μερικά στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διακόσμηση ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου

«Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το “Δάειρα” ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζούλια Νόβα για την λατρεία της.

Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου

Η ίδια μάλιστα πολλές φορές μοιράζεται μέσα από τα social media της φωτογραφίες και βίντεο με την μικρή της (όπως αυτό εδώ) και συχνά αποτελούν αφορμή για να σχολιάσουν αρνητικά οι διαδικτυακοί της φίλοι, όπως για παράδειγμα πριν λίγο καιρό που είχε ανεβάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο για τις δυσκολίες της μητρότητας, ωστόσο πολλοί την κατέκριναν.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα είχε πει χαρακτηριστικά: «Θέλω να μιλήσω σε όλους εσάς που μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας! Δηλαδή, πραγματικά, δική σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε; δηλαδή τι να πω!», ωστόσο αμέσως μετά ξέσπασε σε γέλια μιας και περιέγραφε... τον εαυτό της και είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πόσο πολύ θέλει να κοιμηθεί, να ξεκουραστεί και να βγει με τις φίλες της (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).